Llibre El llibre de les plantes silvestres comestibles. Volum 3

 

Els llibres de les plantes silvestres comestibles és una col·lecció, elaborada i autoeditada pel Col·lectiu Eixarcolant.
Es tracta d’una col·lecció de 10 volums, que té per objectiu aportar, d’una manera accessible i visual, però amb el màxim rigor científic, informació sobre com podem identificar, recollir, cultivar i incorporar a la nostra dieta, amb seguretat i garantia d’èxit, les espècies silvestres comestibles que trobem arreu del principat. Cadascun dels volums inclou 22 espècies, de tal manera que en conjunt la col·lecció posarà a l’abast dels lectors informació de 220 espècies silvestres comestibles, esdevenint així una obra exhaustiva i de referència per poder conèixer iutilitzar els recursos que ens ofereix l’entorn.

Aquest és el tercer llibre de la col·lecció

12,00 €

Immediata
 

 

El llibre de les plantes silvestres comestibles. Volum 3

En aquest tercer volum hi ha les següents plantes: Malva reial, Jonça, Esparreguera, Lledoner, Xicòria, Herbacol, Sempreviva, Llúpol, Flor-robí, Camamilla, Figuera de moro, Orenga, Aranyoner, Acàcia borda, Saüc, Rementerola, Pinta de Venus, Barba de cabra, Lletsó petit, Farigola, Barretets i Amargot.

- 17x24cm
- 100 pàgines, totes a color (impressió Òfset)
- paper estucat mate 150 g
- portada 350 g, amb solapes, plastificada, impressió mate

Productes relacionats

  • anterior
Dalt