Llibre "La pasta per als catalans, un llibre reivindicatiu"

 

Spaghetti, bucatini, ziti, lasagne, linguine, papardelle, capelleti, tagliolini, fettuccine, rigatoni, fusilli, penne rigate, tortellini, ravioli, agnolotti, cannelloni... Si ets dels que s'ha quedat en els espaguetis al pesto i els macarrons a la bolonyesa, però alhora intueixes que la pasta et pot oferir un univers extraordinari d'aromes i sabors (i el que és més important: a un preu més que raonable), aquest és el teu llibre!

D'origen napolità però arrelada a Catalunya des de fa més de deu anys, Antonella Speranza, encoratjada per un grapat d'amics que no paraven de demanar-li les receptes dels plats de pasta que assaborien a casa seva, ha decidit revelar, amb una gran precisió i una absoluta claredat, com s'elaboren les receptes que ella va aprendre de la seva mamma i aquesta, al seu torn, de la seva nonna.

17,50 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

· Editorial: Viena Edicions
· Col·lecció: Milfulls
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Mides: 16,0 x26,0
· EAN: 9788483307281

Sobre l'autora:

D’origen napolità i arrelada a Catalunya des de fa més de deu anys, Antonella Speranza, encoratjada per un grapat d’amics que no paraven de demanar-li les receptes dels plats de pasta que assaborien a casa seva, ha decidit revelar, amb una gran precisió i una claredat absoluta, com s’elaboren les receptes que ella va aprendre de la mamma i aquesta, al seu torn, de la nonna.

Antonella Speranza va néixer a Torre del Greco, un poble a prop de Nàpols. Va arribar a Catalunya el 2002 i treballa com a traductora. Com que és una gran aficionada a la cuina, l’any 2011 va començar un bloc sobre el tema que més domina, la pasta, titulat «La pasta per als catalans». Des d’aleshores, ha participat en diversos programes de ràdio i ha començat a impartir classes de cuina per a aficionats. L’any 2012 el seu blog www.lapastaperalscatalans.cat va ser escollit el guanyador del Premi Bloc Catalunya en la categoria Cuina, Gastronomia i Enologia.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt