Ajuda

Com pots comprar?

És ben fàcil: pots navegar pel nostre catàleg movent-te per les diferents famílies de productes que pots veure a la part superior del portal. També pots navegar per les nostres col·leccions i col·laboradors que pots veure a la part esquerra del portal.

a) Fent clic a qualsevol d'aquestes categories et sortirà un llistat de productes paginat. Si cliqueus sobre qualsevol d'ells s'obrirà la fitxa del producte.

b) Quan trobis un producte que t'agradi només cal que l'afegexis a la cistella de la compra (prement sobre el botó intermitent que ho indica).

c) La cistella de la compra és el resum de la comanda que estàs fent i on hi podràs veure els articles que has seleccionat i la seva quantitat. Des d'aquesta pantalla també pots eliminar algun dels productes o bé modificar-ne la quantitat. Sempre que volguis pots continuar comprant, per tornar després a la cistella de la compra.

d) Quan hagis acabat d'escollir els productes i estiguis a la cistella de la compra, hauràs de prémer el botó "Fer la comanda", que et portarà a la pantalla on hauràs de posar les teves dades personals (enviament, etc.).

e) Després veuràs la pantalla on hauràs de triar el tipus d'enviament (normal, urgent...).

f) Llavors, veuràs la pantalla on hauràs de triar el tipus de pagament (targeta de crèdit, transferència bancària, contra-reemborsament...).

g) Per acabar, veuràs una pantalla de confirmació de l'enviament. És una bona idea imprimir aquesta pantalla, tot i que t'enviarem una confirmació per e-mail i en pocs dies rebràs el paquet a casa.

Potd fer-nos la consulta específica trucant-nos al 977 276 040 per mirar els casos particulars.

També ens pots fer les consultes enviant un correu electrònic a: info [arrova] productesdelaterra.cat

Guia de mides

Si estàs interessat/da en comprar-te una samarreta, jersei, jaqueta, etc. potser dubtes si la mida que tries t'anirà bé o no.

A la fitxa de cada producte tèxtil, trobaràs una pestanya superior amb el títol "Guia mides". Si l'obres trobaràs les mides en centímetres de totes les talles disponibles.

Has de tenir present que si demanes diferents productes tèxtils poden variar les mides, per tant, abans de comprar un producte consulta la "Guia mides" i així et podràs assegurar de que la teva compra es cenyeix a les teves necessitats.

Si malgrat aquests consells la mida de la peça de roba que has demanat no et convenç, pots canviar-la. Mira la secció "devolucions" per veure com pots fer-ho.

Pots fer-nos la consulta específica trucant-nos al 977 276 040 per mirar els casos particulars.

També ens pots fer les consultes enviant un correu electrònic a: info [arrova] productesdelaterra.cat

Despeses d'enviament

L'enviament es fa per missatger urgent a tot el territori dels Països Catalans excepte les illes, que permetem triar el mode enviament ordinari.

El cost varia força segons la distància: enviar fins a 5 Kg. a la província de Tarragona costa uns 4 €. A les demarcacions de Barcelona, Lleida, Girona, La Franja i Castelló uns 5 € i uns 6,5 € a la resta dels Països Catalans i l'estat espanyol, exceptuant les Illes.

En tot cas, abans de finalitzar la comanda podràs veure exactament quant costa l'enviament i ,per tant, quan et gastaràs amb la teva comanda.

* Tingues en compte que si pagues la comanda contra-reemborsament, el cost de l'enviament et pujarà 3€. Et surt més a compte pagar la comanda amb la VISA o bé fent una transferència al nostre número de compte corrent.

Pots fer-nos la consulta específica trucant-nos al 977 276 040 per mirar els casos particulars.

També ens pots fer les consultes enviant un correu electrònic a: info [arrova] productesdelaterra.cat

Terminis de lliurament

Enviaments a tots els Països Catalans o a qualsevol punt de l'estat espanyol (Excepte Illes i Catalunya Nord):

Enviament urgent: aprox. 24-48 hores (no es compta el cap de setmana, ni festius)

Enviaments a les Illes, Catalunya Nord i internacionals, fora de l'estat espanyol:

Els enviaments fora de l'estat espanyol es fan per correu certificat urgent. Depenent de la destinació pot trigar entre 2 i 15 dies.

Per enviaments transoceànics el termini pot dilatar-se encara més, ja que en alguns casos, a destinacions com Estats units, Llatinoamèrica, Àsia o Oceania han arribat a trigar fins aprop d'un mes. Així que paciència en aquests últims casos.

Pots fer-nos la consulta específica trucant-nos al 977 276 040 per mirar els casos particulars.

També ens pots fer les consultes enviant un correu electrònic a: info [arrova] productesdelaterra.cat

Devolucions

Tots els productes es poden canviar en un termini de 15 dies a partir del lliurament del paquet. Si la mida no és la correcta o el producte no et convenç, o qualsevol altre defecte de la comanda, te la canviem per l'adequada.

Envia'ns el paquet per correu certificat (molt important) i posant-hi a dins el full de devolució amb les modificacions que desitges a l'adreça:

AVELLANA DIGITAL
PRODUCTES DE LA TERRA
C/ Closa de Mestres 11
43204-REUS (Baix Camp)

Si la devolució es fruit d'un canvi de mida o de producte per part vostra, les despeses de la devolució les pagarà el client i el nou enviament amb la nova comanda l'abonarem nosaltres.

Si el canvi està motivat per un error nostre o per un defecte en el producte, t'abonarem el cost del teu enviament i la nova tramesa.

* Per motius obvis, no s'acceptaran devolucions de productes que mostrin clares evidències d'haver estat utilitzats o tinguin algun tipus de desperfecte.

** No acceptem cap paquet que porti import a pagar per l'enviament (reembors). Cal que el client pagui l'enviament i després, si s'escau, li retornarem l'import o bé li afegirem algun producte per valor igual i/o superior.

Comerç Segur

Per fer els pagaments de manera immediata pots fer-ho de dues formes:

A) Amb la teva targeta (enllaça amb el servidor segur de "La Caixa")

Utilitzem el sistema "Cyberpac" de La Caixa, de manera que les dades de la teva targeta de crèdit viatgen encriptades directament cap al servidor segur de La Caixa.

Ni nosaltres ni ningú altre hi pot tenir accés, de manera que el pagament és tant segur com pot ser-ho quan pagues a qualsevol botiga física.

B) Amb el sistema PayPal

Reconegut sistema de pagament internacional, amb el qual caldrà que et creïs un compte i li indiquis al seu servidor les dades de la teva targeta.

En cap d'aquests dos casos, ProductesdelaTerra té accés a les dades de la teva targeta, ja que aquesta informació va xifrada entre tu i el servidor de La Caixa/PayPal.

----------

Si tot i així no et fa gràcia donar les dades de targeta, recorda que també pots fer el pagament fent una transferència bancària al següent compte:

LA CAIXA: 2100 3501 40 2200222815. Titular: Avellana Digital

Per comandes des de l'extranger les dades del compte son les següents:

SWIFT: CAIXESBBXXX IBAN: ES09 2100 3501 40 2200222815

Recorda posar el teu nom o correu electrònic en el concepte o remitent de la transferència per tal que puguem saber que ets tu i no una altra persona qui fa la transferència.

Pots fer-nos la consulta específica trucant-nos al 977 276 040 per mirar els casos particulars.

També ens pots fer les consultes enviant un correu electrònic a: info [arrova] productesdelaterra.cat

Privacitat de dades

Durant el procés de la vostra compra us demanarem una sèrie de dades personals (fonamentalment nom, adreça, correu electrònic...). En cap cas i sota cap concepte vendrem, intercanviarem o distribuïrem informació personal a terceres persones o empreses sense el consentiment explícit.

Només utilitzarem el correu electrònic o bé el telèfon en el cas que haguem de comunicar-vos alguna qüestió relativa a la vostra comanda, i per donar-vos un millor servei (per exemple solventar algun problema de transport, etc.)

Enviarem informació periòdica sobre les novetats de productes, etc. només a aquelles persones que s'hagin subscrit a la nostra llista, i en qualsevol moment podran esborrar-se per deixar de rebre informació.

Les dades de targetes de crèdit viatgen encriptades directament cap al TPV de La Caixa, de manera que el mode de pagament és totalment segur.

Qui som

AvellanetaEl projecte de la botiga virtual de productesdelaterra.cat ha estat ideat, dissenyat i és gestionat per Avellana Digital, empresa de serveis multimèdia i internet (consultoria, disseny web, imatge corporativa, programació) ubicada a Reus (Baix Camp).


Alguns dels membres d'Avellana Digital estem relacionats amb el teixit associatiu local i entitats en defensa de la llengua i cultura catalanes. Participem i donem suport, en la mesura que ens és possible, a col.lectius i casals amb els quals simpatitzem. Aquestes motivacions són les que ens van portar a voler omplir el buit d'aquest tipus de productes a la xarxa . productesdelaterra.cat permet difondre tota mena de productes dels Països Catalans, com ara: llibres, tèxtil, artesania, música, alimentació, begudes de la terra, i una àmpli ventall de complements.


Una part del benefici serveix per ajudar a finançar entitats o mitjans col·laboradors, entre els quals hi ha, per exemple, racocatala.cat, El Nou, rockcatala.com, vilaweb.cat, El Punt, Amics de la Bressola, Actual, Unió de Pagesos, entre d'altres.


Podeu fer-nos la consulta específica trucant-nos al 977 276 040 per mirar els casos particulars.

També ens podeu fer les consultes enviant un correu electrònic a: info[arrova]productesdelaterra.cat


  • anterior
Dalt