Samarretes infantils

Els més petits de la casa també poden lluir les nostres samarretes 100% catalanes. Les samarretes infantils són de cotó i van dels nadons (0 anys) fins als 12-14 anys, perquè tota la canalla pugui gaudir d’aquests dissenys i il·lustracions originals. Tenim samarretes infantils dedicades a les mares i pares, amb frases molt simpàtiques, sobre les...

Els més petits de la casa també poden lluir les nostres samarretes 100% catalanes. Les samarretes infantils són de cotó i van dels nadons (0 anys) fins als 12-14 anys, perquè tota la canalla pugui gaudir d’aquests dissenys i il·lustracions originals. Tenim samarretes infantils dedicades a les mares i pares, amb frases molt simpàtiques, sobre les festes i tradicions catalanes i sobre la independència dels Països Catalans.

Samarretes infantils pel dia de la mare

 Samarretes de màniga curta amb missatges dedicats a les mares “la meva mare mola mooolt”, “Jo tinc una súper mare” o “tastimu mama”. Frases molt tendres i boniques que ben segur tocaran la fibra de la mama. 

Samarretes infantils pel dia del pare

 Samarretes de màniga curta amb frases dedicades als pares “papa ets el millor”, “pare modèlic” o “tastimu papa”. Missatges molt molons amb il·lustracions que arribaran al cor del papa.

Samarretes infantils originals

Samarretes infantils sobre la independència

Són petits però ja tenen clar el que volen. Entre les nostres samarretes infantils sobre la independència trobaràs missatges...

Més
  • anterior
Dalt