Dessuadores

Dessuadores amb missatges i il·lustracions que no et deixaran indiferent: Dessuadores independentistes, amb gags i humor català o sobre les nostres tradicions, la nostra llengua i la nostres muntanyes. Troba la dessuadora que més vagi amb tu i surt al carrer orgullós/a dels Països Catalans. Totes les nostres dessuadores són producte 100% català....

Dessuadores amb missatges i il·lustracions que no et deixaran indiferent: Dessuadores independentistes, amb gags i humor català o sobre les nostres tradicions, la nostra llengua i la nostres muntanyes. Troba la dessuadora que més vagi amb tu i surt al carrer orgullós/a dels Països Catalans. Totes les nostres dessuadores són producte 100% català.

En aquesta pàgina trobaràs:

Dessuadores amb l’estelada i missatges independentistes

Si estàs buscant dessuadores independentistes estàs al lloc adequat. A Productes de la Terra tenim dessuadores amb l’estelada i missatges al més pur estil independentista. Ja n’estem farts d’aquesta pantomima, surt al carrer i defensa les teves idees!

Dessuadores de les nostres muntanyes

Si ets un excursionista o escalador nat, les nostres dessuadores de muntanyes i serralades dels Països Catalans t’aniran com anell al dit. Dessuadores dels Pirineus, Montserrat, el Montseny, el Pedraforca, el Montsant... Fes-te amb una d’elles o regala-la a aquell amant de la muntanya que tens en ment, encertaràs segur!

Dessuadores amb missatges divertits

Dessuadores amb frases i gags divertits, un regal molt original amb el que segur us fareu un tip de riure. Les nostres dessuadores amb missatges originals es basen en dites populars i acudits sobre les tradicions més catalanes, perquè més val prendre’s-ho amb humor!

Més
  • anterior
Dalt