Dessuadores

Dessuadores amb missatges i il·lustracions que no et deixaran indiferent: Dessuadores independentistes, amb gags i humor català o sobre les nostres tradicions, la nostra llengua i la nostres muntanyes. Troba la dessuadora que més vagi amb tu i surt al carrer orgullós/a dels Països Catalans. Totes les nostres dessuadores són producte 100% català....

Dessuadores amb missatges i il·lustracions que no et deixaran indiferent: Dessuadores independentistes, amb gags i humor català o sobre les nostres tradicions, la nostra llengua i la nostres muntanyes. Troba la dessuadora que més vagi amb tu i surt al carrer orgullós/a dels Països Catalans. Totes les nostres dessuadores són producte 100% català.

En aquesta pàgina trobaràs:

Dessuadores amb l’estelada i missatges independentistes

Si estàs buscant dessuadores independentistes estàs al lloc adequat. A Productes de la Terra tenim dessuadores amb l’estelada i missatges al més pur estil independentista. Ja n’estem farts d’aquesta pantomima, surt al carrer i defensa les teves idees!

Dessuadores de les nostres muntanyes

Si ets un excursionista o escalador nat, les nostres dessuadores de muntanyes i serralades dels Països Catalans t’aniran com anell al dit. Dessuadores dels Pirineus, Montserrat, el Montseny, el Pedraforca, el Montsant... Fes-te amb una d’elles o regala-la a aquell amant de la muntanya que tens en ment, encertaràs segur!

Dessuadores amb missatges divertits

Dessuadores amb frases i gags divertits, un regal molt original amb el que segur us fareu un tip de riure. Les nostres dessuadores amb missatges originals es basen en dites populars i acudits sobre les tradicions més catalanes, perquè més val prendre’s-ho amb humor!

Més
 • Dessuadora de qualitat amb caputxa i butxaca davantera, amb el missatge "Catalonia, a small country with great people" (Catalunya, un país petit amb gent genial)

  27,00 €
  disponibilitat
 • Dessuadora amb el lema "No em toquis els ous" i la silueta d'una gallina Samarreta editada pels companys de "Poca Solta!"

  27,00 €
  disponibilitat
 • Dessuadora de cotó de qualitat, amb la imatge d'una manifestació independentista, que du una pancarta on hi diu ben clar que "Guanyarem!" i la silueta del país. Com podeu veure a la manifestació hi

  27,00 €
  disponibilitat
 • Dessuadora amb caputxa i butxaques tipus cangur, amb l'esbojarrat estampat al pit "Daltònics per la Independència". Un disseny poca solta!

  27,00 €
  disponibilitat
 • Dessuadora de cotó de qualitat amb l'expressió "Herri bat mugimenduan!" (un poble en moviment), en el que trobem un xic i una xica que salten amb alegria sense por, sempre en moviment! Un bon disseny

  27,00 €
  disponibilitat
 • Dessuadora de cotó amb caputxa i butxaques, amb l'estampat al pit d'una tauler d'escacs, on els peons i la resta de figures d'ambdos colors s'uneixen per fer-l'hi escac i mat! al rei.

  27,00 €
  disponibilitat
 • Dessuadora caputxa ajustable, amb butxaca cangur del grup mallorquí "Oprimits"

  27,00 €
  disponibilitat
 • Dessuadora caputxa de qualitat amb caputxa i butxaca davantera amb l'estampat d'una senyal i una indicació de "Ressaca", ideal per possar-se-la un dia de cada dia o un diumenge al matí desprès d'una

  27,00 €
  disponibilitat
 • Dessuadora amb caputxa i butxaca davantera, amb la senyal que et trobes en "zona tropical" i que aquí hi ha certes herbes que hi són permeses. )

  27,00 €
  disponibilitat
 • Dessuadora de cotó de qualita (280gr) amb caputxa i butxaca davantera. Du estampada una senyal de la silueta dels Països Catalans amb la llegenda de "Not free zone" estampat al pit.

  27,00 €
  disponibilitat
 • 27,00 €
  disponibilitat
 • anterior
Dalt