Llibre El llibre de les plantes silvestres comestibles. Volum 1

 

Els llibres de les plantes silvestres comestibles és una col·lecció, elaborada i autoeditada pel Col·lectiu Eixarcolant. 
Es tracta d’una col·lecció de 10 volums, que té per objectiu aportar, d’una manera accessible i visual, però amb el màxim rigor científic, informació sobre com podem identificar,recollir, cultivar i incorporar a la nostra dieta, amb seguretat i garantia d’èxit, les espècies silvestres comesti- bles que trobem arreu del principat. Cadascun dels volums inclou 22 espècies, de tal manera que en conjunt la col·lec- ció posarà a l’abast dels lectors informació de 220 espècies silvestres comestibles, esdevenint així una obra exhaustiva i de referència per poder conèixer iutilitzar els recursos que ens ofereix l’entorn.

Aquest és el primer llibre de la col·lecció

12,00 €

Immediata
 

 

En aquest primer volum hi ha les següents plantes: All rosa, Blet negre, Api cavallard, Blet blanc, Enciam de tronc, Ravenissa blanca, Rúcula silvestre, Fonoll, Bàbol, Malva, Escombrera, Rosella, Corn de cérvol, Plantatge, Verdolaga, Creixen, Esbarzer, Romàs, Pimpinella, Colitx, Lletsó i Ortiga.

- 17x24cm
- 100 pàgines, totes a color (impressió Òfset)
- paper estucat mate 150 g
- portada 350 g, amb solapes, plastificada, impressió mate

Productes relacionats

  • anterior
Dalt