Llibre Superfoods - Receptes i aliments del futur per viure millor avui

 

Llibre Superfoods - Receptes i aliments del futur per viure millor avui, de Carla Zaplana (Segona edició)

Descobreix l’univers dels superfoods a través de la descripció de quaranta aliments i setanta receptes delicioses i molt fàcils de cuinar. Sabies que el cacau, l’alvocat, les llavors de lli, la magrana, la mel o el gingebre són superfoods? Sabies que la majoria dels superfoods aporten una gran concentració de vitamines, minerals, antioxidants, àcids grassos essencials, fibra… i poques calories? Els superfoods són, sens dubte, l’aliment del futur. Són excepcionalment beneficiosos per a la salut, ja que incrementen els nostres nivells d’energia, reequilibren l’organisme, ajuden a depurar el cos, milloren la salut física i allarguen l’esperança de vida.

17,90 €

Immediata
 

 

Després de l’èxit de Sucs verds, la nutricionista Carla Zaplana torna a demostrar que és una precursora d’una alimentació neta i sana, i que ajudarà el lector a sentir-se bell per dins i per fora. Aquestes receptes que ofereix són, generalment, lliures de productes d’origen animal i de gluten.

“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”

Carla Zaplana

Carla Zaplana és nutricionista, dietista i coach de salut. Des de fa uns quants anys, aquesta empordanesa viu als Estats Units, on té una consulta privada; a més a més, dirigeix tallers d’alimentació, de salut i benestar per a particulars i empreses, i col·labora en premsa nacional i internacional.

La Carla també fa programes grupals on-line a través d’un grup privat de Facebook, on ofereix la fórmula ideal per aconseguir canviar la nostra alimentació per una altra de més sana, neta i saludable.

És autora del supervendes Sucs verds. Font de bellesa, salut i benestar (2015) editat per Cossetània.

www.carlazaplana.com

Preu: 17,90€
Col·lecció: Altres cuina
ISBN: 978-84-9034-395-1
Nombre de Pàgines: 224
Nombre d'il·lustracions: 130
Mides: 17 x 22 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Gener del 2016

Productes relacionats

  • anterior
Dalt