Llibre "De pans per Catalunya"

 

De pans per Catalunya d'Ànnia Monreal

Interessant recorregut reflexiu i crític sobre els millors forns i fleques de Catalunya. Ànnia Monreal repassa la tradició i ens parla d'antigues fórmules d'elaboració del pa heretades i traspassades de generació en generació per mitjà dels forners, un ofici que a poc a poc es va recuperant amb saba nova.

No és un receptari convencional, sinó un catàleg per descobrir els forners, els forns, i les tècniques tradicionals amb les quals s'ha fet el pa a Catalunya. Un interessant àlbum fotogràfic il·lustra com puja la massa, com són els pagesos que cultiven i venen el gra als forners o els diferents tipus de llenya que es fa servir als forns de pa.

32,00 €

Immediata
 

 

Ànnia Monreal és periodista freelance. Ha treballat en ràdio, premsa i mitjans digitals fent des d'informació local fins a crònica científica i gastronòmica. Actualment col·labora a la revista Cuina i al seu web, on escriu el blog Pa, tomata i xocolata. Abans havia posat en marxa el blog Breadbites, on va fer pública la seva condició de panarra. Aquest és el seu segon llibre.

ISBN: 978-84-943073-7-9
264 pàgs. 19 x 23 cm Tapa dura

Productes relacionats

  • anterior
Dalt