Llibre Obriu les portes, de Txarango i Gemma Capdevila

 

Txarango no és només el gran fenòmen de la música catalana dels darrers anys, també és un grup de música compromès a transformar la nostra societat.

Narrat amb els versos de la seva cancó homònima i amb les meravelloses il·lustracions de Gemma Capdevila, Obriu les portes ens convida a re exionar sobre la gran odissea dels nostres dies: la de les persones que han de fugir de casa seva a causa de la fam i la guerra.

Un llibre il·lustrat farcit d’imatges d’una gran càrrega poètica que ens ajuden a espantar els fantasmes de l’odi i sembrar, amb el diàleg entre diferents generacions, les llavors de la tolerància, el respecte i la diversitat.

20,00 €

Immediata
 

 

Títol: Obriu les portes
Autors: Txarango i Gemma Capdevila
Sembra Àlbums, 1
56 pàg. | 20 €
Format: 27 x 26 cm
ISBN: 978-84-16698-18-9
Codi IBIC: YBC
Data de sortida al mercat: 1 de desembre 2017

Un llibre de Txarango i Gemma Capdevila per sembrar el diàleg i el respecte entre cultures

Txarango és un dels grups més populars de la musica catalana actual. Reconeguts tant per la crítica com per un públic massiu, han publicat tres discos Benvingut al llarg viatge (2012), Som riu (2014) i El cor de la terra (2017). Han realitzat llargues gires internacionals i han protagonitzat diversos projecte socials i solidaris com el que van viure a Palestina, Líban o a Grècia on van actuar en el camp de refugiats de la Comunitat Eko.

Gemma Capdevila va néixer a Barcelona l’any 1988. Ha publicat llibres com Silencia, escrit per Nina da Lua (Petit Fragmenta, novembre de 2016); Camina, escrit per Alguer Miquel (autoeditat, desembre de 2016); The Bedtime Stories (Guomai (Xina), Novembre de 2017); La Sirenetta (Atmosphere Libri (Itàlia), Pròxima publicació).

Productes relacionats

  • anterior
Dalt