Llibre "el franquisme que no marxa"

 

El franquisme que no marxa és un viatge al cor mateix de les famílies responsables de la dictadura franquista. Un trajecte que posa davant la societat els noms i els cognoms de les persones amb més pes durant el franquisme que van sobreviure durant la Transició i hi van continuar manant, tot i carregar a l’esquena el pes d’una infàmia de quaranta anys.

El periodista del Grup de Periodistes Ramon Barnils Lluc Salellas i Vilar documenta i relata com les elits franquistes es van ressituar amb les màximes facilitats dins les estructures de poder de la nova democràcia, a diferència dels casos de Portugal i Grècia. La conclusió d’aquest treball d’investigació és que el grup social que determina en gran manera el nostre dia a dia encara és el mateix avui.

Pròleg de David Bassa.

12,95 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Editorial: EDICIONS SALDONAR
Colecció: PERIODISTES
Materia: ASSAIG ACTUAL;
ISBN: 978-84-942896-5-1
EAN: 9788494289651

Autor: Lluc Salellas i Vilar

Lluc Salellas i Vilar (Girona, 1984) és periodista i politòleg. Ha treballat al setmanari La Directa, el digital Tribuna.cat i com a responsable de comunicació d'Òmnium Cultural. Actualment col·labora amb Crític i Catalunya Plural. És autor del documental Guanyarem, dedicat a l'advocat Sebastià Salellas. És membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils, i participa en el teixit social gironí des d'entitats com el Casal Independentista El Forn, l'Associació de Veïns de l'Eixample o l'Espai Antiracista.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt