Llibre "El concert per la Llibertat. Una nit per la independència"

 

Llibre fotogràfica "El concert per la llibertat, una nit per la independència", d'Enric Lucena i Matthew Tree.

Hi ha dates que tots recordarem sempre. Des de l’any 2013, el 29 de juny forma part d’aquesta llista, després de tot el que es va viure al Camp Nou. Sis hores en què la música es va convertir en un fil conductor perquè milers de persones visquessin quelcom més que un concert. Aquí teniu un llibre sobre aquell dia. I és un llibre ple de mirades. D’una banda, les fotografies que l’Enric Lucena va fer al llarg de la nit, moltes de les quals us emocionaran per primer cop. De l’altra, un dels escriptors més coneguts de casa nostra i que va sortir a parlar davant dels noranta mil assistents aquell dia, el Matthew Tree, ens ofereix la seva visió particular sobre com va veure i viure el Concert per la Llibertat.

ISBN: 978-84-9975-404-8
112 pàgs.
Rústica amb solapes. Il·lustrat
19 x 28 cm

15,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Enric Lucena Ibarzábal (Barcelona, 1974) és llicenciat en història de l’art. Com a fotògraf i escriptor va publicar el seu primer llibre l’any 2012 amb el títol Mag Lari. La màgia de fer màgia (Pagès editors). Ha treballat com a guionista en programes de televisió com Homozapping (Antena 3), Vides de pel·lícula o A pèl tour (TV3). Com a presentador de televisió l’hem pogut veure a 8tv a Envasat al 8, o a Locàlia TV a 52, programa que va merèixer el premi Ondas 2005 al millor programa de televisió local.

Matthew Tree viu a Barcelona des del 1984. En català, ha publicat dues novel·les: Fora de lloc (Cafè Central-Eumo, 1996) i Privilegiat (Columna, 2001)

Productes relacionats

  • anterior
Dalt