Llibre Cantamapes

 

Atles subversiu de llocs i històries curioses

Adele i Guido Cantamapes recorren el món i guarden tots els records de les seves aventures en un gran Llibrot de Viatges: fotografies, mapes, retalls de premsa… Ara, a la ciutat on viuen, s’han trobat un gran amic, el bibliotecari, que llegirà amb nosaltres les sorprenents històries que amaga el llibre.

El grup d’escriptors italians Wu Wing són un referent europeu de la literatura compromesa. Amb Cantamapes ens sorprenen ara amb un llibre per a lectors a partir de 8 anys que, acompanyat de les delicioses il·lustracions de Paolo Domeniconi, ens transporta a països reals i imaginaris, episodis històrics i relats simbòlics, antigues llegendes i resistències populars. Uns contes extraordinaris i deliciosos que, amb la qualitat literària que els caracteritza, ens conviden a reflexionar sobre el racisme, les guerres o la destrucció de la natura, però també sobre les proeses quotidianes del món en què vivim.

16,50 €

Immediata
 

 

PVP: 16,50 €
Pàgines: 128
Primera edició: 10/11/15
ISBN: 978-84-943736-6-4
Format: 14 x 21 cm
Il·lustració de coberta i interiors: Paolo Domeniconi
Autor: Wu Ming

Cantamapes‬, el nostre primer llibre per a personetes d’entre 8 a 108 anys. Una autèntica meravella. Quan vam saber que Wu Ming, un col·lectiu d’autors i activistes italians de referència, publicaven el seu primer llibre infantil no ens ho vam pensar. Sabíem que ens agradaria. Però no sabíem que ens entusiasmaria tant! I encara més després de llegir la traducció de Xavier Mínguez!

A Cantamapes trobarem una parella d’avis encantadors que han guardat en un gran Llibrot de Viatges tots els records de les seues aventures. El resultat és un llibre amb il·lustracions molt xules que ens transporta a països reals i imaginaris, episodis històrics i relats simbòlics, antigues llegendes i resistències populars. Uns contes extraordinaris i deliciosos que, amb la qualitat literària que caracteritza a Wu Ming, ens conviden a reflexionar sobre el racisme, les guerres o la destrucció de la natura, però també sobre les proeses quotidianes del món en què vivim.

Meravellarà i farà pensar a les personetes de casa.
Però també a vosaltres.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt