Llibre Desmuntant Societat Civil Catalana

 

Desmuntant Societat Civil Catalana, de Jordi Borràs

Societat Civil Catalana neix el 2014 per fer de contrapès a les accions de les entitats sobiranistes i dificultar el procés cap a la independència del país.

El periodista i fotògraf Jordi Borràs, membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils i relator implacable del món més radical de la ultradreta, travessa en el llibre d’investigació periodística Desmuntant Societat Civil Catalana els murs de l’opacitat de l’associació espanyolista, i posa davant de l’opinió pública la seva història sorprenent, les connexions no casuals i el currículum no sempre públic dels seus dirigents.

Un relat documentat, rigorós i valent per no perdre de vista els antecedents de Societat Civil Catalana; per saber com es va gestar, quina estructura té i qui són els socis fundadors; per posar al descobert l’entramat associatiu que la impulsa; per deixar en evidència les connexions amb l’extrema dreta, ja des de l’origen; per posar el focus sobre el seu finançament, i, finalment, per fer un recorregut atent pel seu erràtic full de ruta.

Pròleg del periodista David Bassa

16,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

224 pàgines
13,3 x 21 cm
Rústica cosida amb solapes
ISBN: 978-84-942896-7-5

Jordi Borràs Abelló, nascut a Gràcia el 1981, és il·lustrador i fotoperiodista. Cursa el Graduat Superior en Il·lustració a l'Escola Massana, on descobreix la seva altra gran passió, la fotografia. Compagina totes dues disciplines i se centra en el seguiment dels moviments nacionals i d'ultradreta que actuen a Catalunya. Treballa com a reporter gràfic freelance a El Món, Crític i La Directa. Ha col·laborat a Nació Digital, Ara i VICE News. Li han publicat fotografies mitjans com The Guardian o la revista anglesa especialitzada en l’extrema dreta Hope Not Hate. És l’autor de Warcelona, una història de violència (Pol·len Edicions, 2013) i del llibre que obre la porta a la investigació sobre Societat Civil Catalana, Plus ultra. Una crònica gràfica de l'espanyolisme a Catalunya (Pol·len Edicions, 2015).

Productes relacionats

  • anterior
Dalt