Llibre Fem via!

 

Aquest llibre vol retre un homenatge a totes les persones que van participar a la Via Catalana de l'Onze de Setembre de 2013. L'obra plasma els diversos trams de la Via amb imatges enviades pels mateixos assistents i inclou un pròleg de la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell. El president de la secció local de l'ANC, Vicenç Alegre, ha explicat que el llibre vol ser un recordatori d'un esdeveniment històric.

24,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Llibre 'Fem Via!' de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). L'obra és un recorregut fotogràfic de la Via Catalana amb més de 500 imatges i comentaris de personalitats com el filòsof Xavier Rubert de Ventós, l'escriptor Albert Sánchez Piñol i l'actriu Montserrat Carulla.

'Fem Via', publicat per La Mansarda, vol retre un homenatge a totes les persones que van participar a la Via Catalana de l'Onze de Setembre de 2013. L'obra plasma els diversos trams de la Via amb imatges enviades pels mateixos assistents i inclou un pròleg de la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell. El president de la secció local de l'ANC, Vicenç Alegre, ha explicat que el llibre vol ser un recordatori d'un esdeveniment històric.

Data de publicació: 2/12/2013
Autor/s: Assemblea Nacional Catalana
EAN: 978-84-941190-4-0
Format: 18,5 x 20,5
Nombre de pàgines: 192
Enquadernació: rústica amb solapes

Productes relacionats

  • anterior
Dalt