Llibre "El Barça segrestat"

 

Jordi Finestres, Xavier Garcia Luque
Rancúnia, odi, voluntat de venjança i menyspreu. Manipulacions, falsedats, xantatges i personatges sinistres. Des del final de la Guerra Civil i durant més de set anys, fins a l’arribada d’Agustí Montal. Aquesta obra és la culminació d’un projecte titànic, però necessari: la rigorosa investigació del tenebrós període durant el qual el FC Barcelona va estar intervingut per autoritats franquistes i sotmès al jou de la més ferotge de les repressions. El seu crim, els seus ideals derrotats: principis democràtics, una ferma transversalitat social i un marcat tarannà catalanista. Què va succeir? Qui en van ser els responsables? I encara més important, com va resistir i es va salvar el club?

21,90 €

Immediata
 

 

Rigor, recerca exhaustiva, informacions inèdites i imatges sorprenents: periodisme en estat pur. Xavier G. Luque i Jordi Finestres treuen a la llum, amb tots els detalls a l’abast, els secrets, les veritats i les mentides dels anys més foscos del Barça durant el franquisme.
«L’acusació per la qual les autoritats van voler passar comptes al Futbol Club Barcelona rau en el seu passat, sobretot l’immediat, pel fet de representar, durant els anys de la Catalunya republicana, l’esperit de la divisa Esport i ciutadania, impulsada per Josep Sunyol i Garriga, president del Barça assassinat a la serra de Guadarrama els primers dies de la guerra.

Jordi Finestres

(Manresa, 1974) És periodista, especialitzat en l’àmbit de la comunicació esportiva i política i també de la divulgació i investigació històrica a la revista Sàpiens. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, tant en premsa com a la televisió. Ha publicat més d’una vintena de llibres, la majoria dels quals, centrats en temàtica històrica i en l’esport.

Xavier Garcia Luque
Xavier G. Luque (Barcelona, 1959) és periodista. Redactor de La Vanguardia des de fa trenta anys, s’ha especialitzat en la investigació històrica de l’esport català. Premi al millor treball periodístic de la Generalitat de Catalunya 2005, ha escrit el Gran Álbum del Barça i El cas Di Stéfano, conjuntament amb Jordi Finestres.

Editorial: Ara Llibres
Colecció: Sèrie H
Autors: Jordi Finestres, Xavier Garcia Luque
Gènere: Esports, Memòria històrica
Data de publicació: 24/11/2014
ISBN: 9788415642824
Format: 16 x 23
Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta
Núm. de pàgines: 448
Tags: Història

Productes relacionats

  • anterior
Dalt