Llibre "Som una nació europea" de Raul Romeva

 

Les opcions de futur d'un país com Catalunya ara mateix són confuses per la majoria dels catalans. Un país que manifestament aspira (per voluntat popular) a sortir de la cotilla que suposa formar part de l'Estat espanyol però que a la vegada es ressenteix de la manca d'un precedent, i per tant d'un mecanisme, sobre com fer-ho en el si de la Unió Europea.

Ja fa temps que la carpeta catalana s'ha fet un lloc en els principals despatxos europeus i fins i tot en les reflexions públiques de dirigents i mitjans internacionals, ni les capitals dels estats membres ni Brussel·les no poden ignorar-la. Com tampoc no podem ignorar tots plegats que el projecte europeu en conjunt està abocat a un atzucac si no hi ha un canvi de rumb radical.

Som un nació europea aspira a ajudar a entendre on som, valorant d'on venim, per visualitzar millor cap a on anem. I, sobretot, com hi anem.

15,90 €

Immediata
 

 

Biografia de l'autor

Raül Romeva i Rueda (Madrid, 1971) és un analista i polític català. Ha estat eurodiputat al Parlament Europeu per Iniciativa per Catalunya Verds, adscrit al Grup Parlamentari Verds/ALE.

Títol: Som una nació europea: Catalunya vista des d'Europa
Autor: Raül Romeva
Editorial: Rosa dels Vents
Pàgines: 134
ISBN: 978-8415961338

Productes relacionats

  • anterior
Dalt