Llibre Miquel Martí i Pol. Somiar el demà

 

Miquel Martí i Pol és un dels poetes catalans més populars i estimats de la nostra literatura. Amb motiu del 90 aniversari del seu naixement, el també poeta i periodista Hèctor Serra ha realitzat un gran treball de documentació per homenatjar la seva trajectòria. Una vida marcada pels orígens populars, el treball a la fàbrica, el combat contra l’esclerosi i la incansable militància pels drets socials i nacionals.

En el complicat context històric en què vivim, aquesta obra amb fotografies i documents, reivindica un poeta que amb el seu exemple vital ens va ensenyar a no defallir. Un supervivent que va fer de l’univers poètic un arma invicta. Una veu que continua orientant-nos enmig de crisis i intoleràncies. El poeta humil que va ser capaç de posar paraules als anhels de llibertat de tot un poble.

19,00 €

Immediata
 

 

Llibre Miquel Martí i Pol. Somiar el demà

La primera novel·la de Laia Asso ens sorprèn amb una història sobre els poderosos lligams de la maternitat. Una emotiva obra que viatja a París, Barcelona i Etiòpia resseguint els sentiments de tres dones amb vides entrellaçades. Una narració punyent que ens parla de les relacions entre filles i mares, de les ferides obertes de l’adopció, de la lactància com una tria conscient i dels prejudicis racials, culturals i patriarcals que continuen colpejant les dones d’avui.



Pàgines: 168
Format: 16 x 22,5
Primera edició: Setembre 2019
Il·lustració de coberta: Eric Setanta
ISBN: 978-84-16698-30-1

Productes relacionats

  • anterior
Dalt