Llibre "Viure, morir i nàixer a Gaza"

 

PROMOCIÓ fins a l'1 de gener 2016: Adquireix ara aquest llibre i et regalem el llibre "La paraula contrària" d'Erri De Luca.

Un llibre amb una edició especial amb tapa dura i gravada, sobrecoberta i 224 pàgines. El Verkami del llibre va reunir l’objectiu fixat en només tres dies.


Els grans mitjans ens han repetit fins a l’infinit escenes de mort i destrucció a Gaza, però ens han amagat la quotidianitat més extraordinària. Viure morir i nàixer a Gaza recull un centenar de fotografies que ens mostren les meravelles que David Segarra es va trobar enmig de la tragèdia: la capacitat de viure, d’estimar, de resistir i de sobreviure malgrat l’horror.

25,00 €

Immediata
 

 

Acompanyant les imatges, les paraules antigues de la Mediterrània. Ausiàs March, Estellés, al-Russafí, Llach, Espriu, Aub, Ibn Arabí, Lorca, Darwix o Cavafis. Veus de les tradicions que ens han forjat com a civilitzacions. Però també pedaços de relats i històries poc conegudes que David Segarra va descobrir durant tres mesos de convivència en aquest tros de Palestina. Històries de saviesa i dolor. Històries de paciència i perseverança. Històries de pèrdua i renaixença. Històries de la bellesa oculta de Gaza.

Títol: Viure, morir i nàixer a Gaza

Autor: David Segarra
Col·lecció: Sembra Llibres, 07
224 pàgs | 25 euros
ISBN: 978-84-942350-5-4
Data de publicació:
27 de novembre 2014

David Segarra (València 1976) és periodista i documentalista. Va ser dissenyador gràfic de moviments socials i marques com Partisano o grups com Obrint Pas. L’any 2000 va ser un dels impulsors del periòdic independent L’Avanç. Sis anys després va partir a Veneçuela on va dirigir i produir una quarantena de reportatges, documentals i videoclips amb Guarataro Films i Causa. El 2010 va ser un dels tripulants de la Flotilla de la Llibertat. Sobre aquesta experiència va realitzar el documental Foc sobre el Màrmara.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt