Llibre "El poder del poble"

 

Un llibre per entendre el potent fenomen social dels CDR com a moviment veïnal autoorganitzat.

Els CDR es van crear arran del referèndum de l’1 d’Octubre. A partir d’aleshores es van estendre ràpidament amb un model local i assambleari que ha estat capaç d’autoorganitzar milers de persones d’arreu del territori i de sensibilitats polítiques diverses.

Però, quins van ser els seus antecedents? En què es diferencien de l’històric associacionisme veïnal? Són un nou 15-M o la llavor d’una transformació que vol anar més enllà?

L’historiador, periodista i activista social Xavier Milian tracta de donar resposta a aquests interrogants en un llibre prologat pel politòleg Jordi Muñoz.Celebrem els 100 anys de Roald Dahl amb els seus millors relats!

12,00 €

Immediata
 

 

Llibre "El poder del poble"

Xavier Milian Nebot va néixer a Reus el 27 d’octubre de 1984. És doctor en Dret, màster en Anàlisi Política i Dret Públic, postgrau en Models de Participació i Gestió Democràticai llicenciat en Història i Periodisme. Va ser fundador del portal Pobleviu.cat i un dels impulsors de l’emissora Ràdio Terra. Ha estat assessor del grup municipal de la CUP a l’Ajuntament de Reus, així com a la Diputació de Tarragona. Ha coordinat la publicació de l’obra d’Andreu Nin L’incendi perdurable. La qüestió nacional a l’Estat espanyol.

Títol: El poder del poble
Autor: Xavier Milian Nebot
Pròleg: Jordi Muñoz
Pàgines: 144 pàgs
ISBN: 978-84-16698-28-8

Productes relacionats

  • anterior
Dalt