Llibre "No calia estudiar tant"

 

‘No ens calia estudiar tant’, una selecció d’articles de Marta Rojals

«El pròxim sopar d’amics és en un pis compartit, i cap no baixem dels trenta-cinc. Cadascú posa un plat a taula, i ja ningú no se’n fot de qui ha portat l’amanida d’enciam. Mentre caragolem picadura als balcons, ens demanem els uns als altres com et va, si encara fas d’això o d’allò altre, si saps d’algú que necessiti algú per fer el que sigui. Perquè ha arribat un punt que demanar de fer allò que vam estudiar ja ens sembla un vici d’aburgesats, un excés de pedanteria que ens hem de fer perdonar. O almenys això ens volen fer creure.»

A No ens calia estudiar tant, Marta Rojals ens retrata la precarietat, la incertesa o la vulnerabilitat que han marcat la generació que va créixer en la societat de la bombolla. Però també les misèries i esperances d’una època de crisi. La seva particular mirada ens fa riure, indignar-nos i emocionar-nos amb els retalls de vida que cada setmana publica a Vilaweb. Petites joies escrites amb l’astúcia i la ironia que l’han convertida en una de les veus més celebrades de la literatura actual.

18,00 €

Immediata
 

 

PVP: 18 €
Pàgines: 264
Primera edició: 16/03/15
ISBN: 978-84-942350-9-2
Format: 14 x 21 cm
Autor: Marta Rojals

Marta Rojals va néixer a Palma d’Ebre el 1975. És arquitecta per la Universitat Politècnica de Catalunya, traductora i editora. El 2011 va publicar la seva primera novel·la, Primavera, estiu, etcètera; i el 2014, L’altra. Les dues han esdevingut tot un fenomen literari. Des del 2007 publica en la secció «Mail Obert» de Vilaweb. No ens calia estudiar tant recull una àmplia selecció d’aquests articles.

‘No ens calia estudiar tant’, una selecció d’articles de Marta Rojals
Es tracta d’una selecció d’articles de Marta Rojals en què l’autora retrata la precarietat, la incertesa o la vulnerabilitat que han marcat la generació que va créixer en la societat de la bombolla. Però també les misèries i esperances d’una època de crisi.

A No ens calia estudiar tant els lectors hi trobaran una àmplia selecció dels retalls de vida que cada setmana, i des de 2007, publica a Vilaweb, escrits amb l’astúcia i la ironia que l’han convertida en una de les veus més celebrades de la literatura actual. La seua mirada sobre l’actualitat, el procés sobiranista, la llengua o el paper de les dones, entre molts altres temes, ens fa riure, indignar-nos i emocionar-nos en unes peces breus que, com afirma el crític Joan Josep Isern, «mai no ens deixen indiferents i ben sovint ens desperten l’aplaudiment més entusiasta».

Productes relacionats

  • anterior
Dalt