Llibre Una cabana a l'hivern

 

Tres soldats nazis s’han guanyat el dret de sortir del camp d’extermini enmig del del cru hivern polonès. El seu comandant els ha encarregat capturar jueus i portar-los de tornada. Prefereixen aquesta tasca a la que els espera si es queden al camp: executar-los. Mentre exploren el terreny, completament congelat, recorden les preocupacions quotidianes que han deixat a casa. Però quan localitzen un jove jueu amagat al bosc, topen amb el macabre i cínic dilema moral que els persegueix.

Una cabana a l’hivern és una novel·la profundament commovedora que explica la tragèdia de l’Holocaust des de l’aïllament d’una cabana abandonada en un bosc nevat. Elogiada per la crítica, publicada en diferents països i una de les mereixedores de l’Independent Foreign Book Prize al Regne Unit, aquest extraordinari relat ens sorprèn amb una prosa sòbria però intensament emotiva que ens planteja una inquietant reflexió sobre els límits de la condició humana.

16,50 €

Immediata
 

 

PVP: 16,50 €
Pàgines: 152
Primera edició: 17/11/15
ISBN: 978-84-943736-7-1
Format: 14 x 21 cm
Il·lustració de coberta: Jaume Vilardell
Autor: Hubert Mingarelli

Hubert Mingarelli va néixer l’any 1956 a Mont-Saint-Martin (França). Actualment viu en una petita població muntanyenca dels Alps. És autor de nombroses novel·les, llibres de relats i obres juvenils. Amb la novel·la Quatre soldats va guanyar el prestigiós Premi Médicis. Una cabana a l’hivern ha estat aclamada unànimement per la crítica, s’ha publicat en una desena de països i ha estat considerada com una de les millors novel·la no angleses publicades al Regne Unit el 2014.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt