Llibre L'amor fora de mapa, de Roc Casagran

 

Una esplèndida novel·la sobre l’amor, l’angoixa, la incertesa i altres crisis que minen els temps actuals.

Borja Penalba i Mireia Vives musicaran en un disc, que durà el mateix nom i es publicarà simultàniament, poemes que apareixen al llibre.

Després de trencar una llarga relació en un hotel d’Alacant, el Llull caurà en una espiral que l’obligarà a plantejar-se el sentit de la vida que l’envolta.
Però, sobretot, a valorar les tres potes en què s’ha sustentat la seva fràgil estabilitat emocional: la Clàudia, l’activista social que s’enfronta als seus traumes amb fugides endavant; l’Eldar, el guitarrista d’origen bosnià que es guanya la vida en una funerària; i la poesia, l’arma amb què el Llull dispara contra els seus fantasmes.

19,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Amb la sensibilitat i l’habilitat que el caracteritza, Roc Casagran, una de les veus amb més projecció de les nostres lletres, ens ofereix en aquesta esplèndida novel·la un univers ple de bellesa i angoixa, d’atracció i prohibició, d’autenticitat i desconcert. Un laberint afectiu embolcallat de versos i cançons en què les pors i els desitjos més íntims són les brúixoles de tres ànimes de trenta-i-pocs anys que tracten de sobreviure a les crisis que minen els temps actuals.

ISBN: 978-84-943736-9-5
216 pàgines
Publicat: febrer 2016
Dimensions: 14x21 cm
Format: Rústica
Col·lecció: Sembra Llibres
Gènere: Narrativa
Preu paper: 19 €



Sobre l'autor:

Roc Casagran va néixer l’any 1980 a Sabadell. És llicenciat en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Treballa de professor a secundària, feina que combina amb l’escriptura.

Ha publicat els llibres de poesia Els carrers de les fàbriques, Trènicament trennificats, Després de Sarajevo i L’ombra queixalada; les obres de narrativa Camí d’Ítaca (escrit conjuntament amb Oleguer Presas), Austràlia, Un ós panda al pas zebra i Ara que estem junts. També és autor d’una versió del Llibre de les Bèsties de Ramon Llull amb il·lustracions d’Aitana Carrasaco.

Col·labora puntualment amb diversos mitjans de comunicació i fa recitals de poesia arreu del país, de vegades acompanyat pel cantautor Cesk Freixas.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt