Llibre "Muntanyes russes"

 

Aquesta és una història d’amistat, d’amor, de renúncies, de descobertes, de quotidianitat, d’inquietuds, de situacions límit. Una història on les vides dels protagonistes, enfrontades a situacions adverses, s’entrellacen. Tres amics que es veuen obligats a abandonar el seu país per anar a viure en un altre de ben diferent: la Fàtima, que va deixar les terres del sud per instal·lar-se amb els seus pares a Catalunya; en Dimitri, que deixà Rússia per venir-hi amb la seva enigmàtica família, i la Núria, que ha de marxar a viure a París sobtadament, deixant enrere els companys de l’institut.

La Fàtima i la Núria parlen per correu electrònic, tan sovint com poden i sense embuts, del que els preocupa. S’han promès solemnement que, quan es posin a escriure, sempre ho faran de raig, tal com els vagi venint la inspiració, sense rectificar ni esmenar els escrits abans d’enviar els correus…

14,00 €

Immediata
 

 

Autor: Rosa Roca Riera
Mides: 21 x 15 cm
Pàg.: 144
ISBN: 978-84-939677-3-4

Sobre l'autora:

Rosa Roca i Riera (Mataró 1956) és mestra i llicenciada en Filologia Catalana. Ha estat professora d’Educació Primària, Secundària i Batxillerat en diversos centres educatius, tant a la seva ciutat natal com a Bellaterra (Escola Ramon Fuster, Fundació Collserola) i a l’Escola de Formació de Mestres Blanquerna, a Barcelona. Actualment dóna classes de llengua a Secundària a la Fundació Cor de Maria de Mataró.

Ha publicat els contes infantils Amb els cabells de punta! (1993) i Fil de gegant (1994) i els llibres d’artista Jardí mineral, Cristalls i Poemes en quatre volums, conjuntament amb la ceramista Antònia Palau (2005). Fruit del seu treball com a intèrpret i traductora del Dr. Michel Odent, ha traduït quatre dels seus llibres conjuntament amb Joan Medina Roca. Muntanyes russes és la seva primera novel·la destinada al públic juvenil.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt