Llibre La metamorfosi

 

La metamorfosi, de Frank Kafka.

Un matí, Gregor Samsa es desperta convertit en un insecte monstruós. La primera reacció és pensar que perdrà el tren i arribarà tard a la feina. Quan la família descobreix el seu nou estat, passen de l’horror a l’abnegació per una realitat que no volen assimilar.

La metamorfosi planteja una esmolada crítica a la societat intolerant envers la diferència, i ha influenciat i captivat lectors durant generacions. Aquesta nova traducció de Marta Pera es completa amb il·lustracions d’Aitana Carrasco i un pròleg de Joan Miquel Oliver, fundador i compositor del grup Antònia Font. Un nou embolcall de luxe per a redescobrir un dels clàssics més emblemàtics i inquietants de la nostra època.

10,00 €

Immediata
 

 

Preu: 10 €
Pàgines: 112
Format: 14 x 21 cm
Primera edició: 25/05/16
Il·lustració de coberta: Aitana Carrasco
ISBN: 978-84-16698-04-2
Pròleg: Joan Miquel Oliver
Traducció: Marta Pera

Franz Kafka (Praga, 1883 – Kierling, Àustria, 1924) fou un escriptor txec en llengua alemanya fi ll d’una família de comerciants de la minoria jueva de Bohèmia. Es va doctorar en Dret i ha esdevingut un dels escriptors més influents i representatius del segle xx. Tal com afirma Joan Miquel Oliver al pròleg, «no s’ha de saber res per a entendre la seva literatura sorprenent, enigmàtica i plena de fantasia. El seu llenguatge és senzill, directe». La síntesi entre l’absurd, la ironia, la lucidesa i l’originalitat de la seva obra li han atorgat una posició gairebé mítica en la cultura universal.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt