Llibre Benvolgut, o no, d'Àlex Ribas

 

Llibre Benvolgut, o no. Respostes del blog SOCIETAT ANÒNIMA a la intolerància present a les xarxes socials i als mitjasn de comunicació.

A casa ens van ensenyar a demanar les coses «sisplau», a l’escola ens feien desitjar «bon dia» tan bon punt entràvem per la porta i a l’institut ens van explicar que el més important era el respecte. Però, tot d’una, quan van aparèixer les xarxes socials, una bona colla va deixar de banda la (bona) educació i va cedir a la temptació d’esbravar-se a còpia d’insults...

I com que l’eclosió de les xarxes va coincidir amb el procés, Catalunya i els catalans ens vam convertir en un blanc perfecte. La nostra reacció sol ser ignorar l’insult, eludir l’atac desproporcionat, no donar peixet a la catalanofòbia... però també hi ha algú que s’ha dedicat a respondre-hi de la millor manera possible. Amb humor. I que fa públiques i extensives les seves enginyoses rèpliques a través del blog Societat Anònima. Perquè per respondre segons quins insults no n’hi ha prou amb 140 caràcters. Cal una carta. Una que comenci amb un «Benvolgut, o no».

17,00 €

Immediata
 

 

Títol: Benvolgut, o no
Autor: Àlex Ribes
Editorial: Viena Editorial
Col·lecció: Assaig
Pàgines: 248
ISBN: 978-8483309087

Biografia de l'autor: Àlex Ribes i Bernat


Àlex Ribes i Bernat (Barcelona, 1967) és tècnic especialista en Imatge i So, així com diplomat en Turisme. Ha estat professor de l’ESO, en el cicle d’Animació Sociocultural i Turística, i en l’actualitat és docent en diferent programes acadèmics d’audiovisuals. Les seves novel·les han guanyat tres vegades els Premis Vila de Martorell. Ha col·laborat durant diversos anys en L’Informador i en el blog col·lectiu Des de la Mediterrània. Des del 2010 és responsable del blog Societat Anònima, que té un bon nombre de seguidors fidels.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt