Llibre La Catalunya del seny

 

L'anàlisi que ací presentem tracta d'explicar l'aparent canvi ideològic d'una de les formacions que conforma el pol independentista, Convergència i Unió. Perquè CiU ha decidit apostar per la independència si mai s'hi havia mostrat partidari? Aquest canvi de rumb respon als anhels de llibertat de poble català o és una estratègia política per tal de continuar en el poder? Com ha evolucionat el discurs de CiU des que va començar el procés? Quins mecanismes discursius utilitza Mas per tal de convéncer l'electorat?

Aquestes són algunes de les preguntes que es tracten de respondre en el llibre, per tal d'anar més enllà del conflicte territorial Espanya-Catalunya i de la idea motor 'Espanya ens roba'. Aquestes línies pretenen analitzar el procés des de la perspectiva de la lluita de classes i de quina manera influeix el nacionalisme, siga del color que siga, en aquest conflicte.

10,00 €

Immediata
 

 

Jordi Garcia (1991) va estudiar Filologia Catalana i el Màster d'Assessorament Lingüístic i Cultura Literària a la Universitat de València. Durant aquest període va participar en el moviment estudiantil, tant al Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) com a l'Assemblea Interuniversitària (AI). Col·labora en la revista Independència Total i l'any passat va coordinar el llibre Apunts des del sud (sobre el procés sobiranista). Actualment, treballa de llaurador a l'Horta en la cooperativa De l'Hort a la Cuina i participa en el projecte Caliu Espai Editorial.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt