Llibre Història digital de Catalunya

 

Un recorregut ple d humor i de sana ironia per les principals fites històriques de Catalunya. S'inicia amb els primers bacteris protocatalans i s'acaba amb la convocatòria de les eleccions del passat 27 de setembre.64 pàgines, més de 500 vinyetes, 600 personatges, 40 mapes
explicatius i 36 codis QR completen el còmic que Planellas ha creat de forma divertida i distesa per explicar a tots els públics i edats. Però el còmic no s'atura aquí. Els darrers esdeveniments ocorreguts des de la celebració dels comicis i els que aniran succeint a Catalunya, es poden seguir a través d actualitzacions periòdiques a la web d'Aloma Editors (www.alomaeditors.com/hdc) i seguint el codi QR que trobareu al còmic.

15,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Una manera amena divertida i al mateix temps rigorosa de coneixer la Història de Catalunya. Un còmic per a tots els públics i edats i l'únic amb el procés actualitzat via web. La revisió històrica l'ha feta l’historiador i escriptor Albert Villaró. Jordi Planellas és Il·lustrador i dibuixant de còmics. Des del 2007 ha publicat còmics pel mercat Francès (Zigeuner, les Bimbos..) i Andorrà (Història digital d’Andorra) i ha il·lustrat múltiples campanyes publicitàries i mascotes.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt