Llibre "Revoltats" Justo Molinero i Oriol Junqueras

 

Edició pel periodista Saül Gordillo

Un diàleg intens i apassionat entre un dels nostres millors comunicadors i un possible futur president de Catalunya, dues de les personalitats que millor representen dos dels grans sectors de la nostra societat: els nous catalans d’ascendència castellana i l’independentisme d’esquerra. Dos homes molt diferents que, en la distància curta, sense mitges tintes, exposen i defensen el seu parer sobre els temes d’actualitat més candent —la independència, la crisi, la corrupció— amb l’entusiasme propi d’aquells que creuen amb fermesa en allò que diuen.

Una conversa que no esquiva cap assumpte d’interès nacional, però que alhora ens serveix per descobrir la faceta més íntima —la família, les creences, els referents individuals o els valors— de dues persones de qui sovint només en coneixem el perfil públic.

19,90 €

Immediata
 

 

Justo Molinero
Justo Molinero Calero (Villanueva de Córdoba, 1949) és el president del grup de comunicació TeleTaxi. Dirigeix i presenta el programa de ràdio degà del grup, El Jaroteo, que ha complert trenta-tres anys en antena i, a TeleTaxi TV, presenta l’espai d’entrevistes Qui és qui i el magazine musical Enredats.

Ha rebut nombrosos reconeixements per la seva trajectòria i professionalitat, com el Premi Ondas, el Premi Ràdio Associació de Catalunya o la menció d’honor dels Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

Va arribar a Catalunya l’any 1967 i, després d’haver treballat de mecànic i de taxista, va fundar Radio TeleTaxi el 1982. Des d’aleshores, la seva tasca integradora és àmpliament reconeguda i ha contribuït a la cohesió dels catalans d’Andalusia i d’altres comunitats en el territori català. També és innegable el seu poder de convocatòria, palès en els festivals de música que ha organitzat.

Oriol Junqueras
Oriol Junqueras (Sant Andreu del Palomar, 1969) és alcalde de Sant Vicenç del Horts des del 2011 i president d’Esquerra Republicana de Catalunya, des del mateix any. Fou diputat al Parlament Europeu del 2009 al 2011.

És llicenciat en història moderna i contemporània i doctor en història del pensament econòmic. Ha fet docència universitària en diversos camps, des d’economia fins a història de la Xina i el Japó. També ha treballat en nombrosos mitjans de comunicació (TV3, Catalunya Ràdio, RAC1 i RNE), ja sigui fent de col·laborador, guionista o assessor documental. És autor i coautor de diversos llibres, com Els catalans i Cuba o Guerra, economia i política a la Catalunya de l’alta edat moderna.

Viu a Sant Vicenç dels Horts. Està casat i és pare d’un nen, i, properament, d’una nena.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt