Llibre Catalunya estat propi estat ric

 

Una lectura imprescindible per a tots els que encara tenen algun dubte sobre la necessària independència de Catalunya.

Catalunya pot ser una comunitat autònoma pobra més, dins lEstat espanyol, o un Estat pròsper de la Unió Europea. I triar una opció o laltra només depèn de nosaltres. És a les nostres mans entendre limpacte que tenen a Catalunya els greuges de lespoli fiscal i les limitacions en infraestructures a què ens sotmeten els governs espanyols, i decidir plegats com volem construir el nostre propi model econòmic dencaix a Europa.


Aquestes pàgines responen diverses preguntes que els polítics shaurien dhaver fet, com ara: quin lloc ocuparia un Estat català dins el rànquing de renda per càpita a la UE? Quin seria líndex datur en un Estat cat

10,00 €

Immediata
 

 

Catalunya estat propi estat ric


Col·lecció: Fora de col·lecció
Pàgs.: 184
Format: 21 x 14,7 cm
Enquadernació: rústica

Joan Canadell i Bruguera

és enginyer industrial dorganització i màster en Màrqueting i Distribució Comercial per la UPC. Té més de vint anys dexperiència directiva. És el secretari general i un dels cofundadors del Cercle Català de Negocis. Ha publicat Les raons econòmiques de la independència.

Albert Macià i Vivó

és llicenciat en Ciències Físiques per la UB i postgrau en Direcció de Màrqueting per la UOC. Empresari i directiu durant més de 25 anys, ha estat responsable comercial i de desenvolupament de negoci en diverses filials de multinacionals europees del sector informàtic.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt