Llibre Terra Lliure: punt de partida

 

Terra Lliure: punt de partida (1979-1995). Una biografia autoritzada és obra de quatre protagonistes de lexperiència clandestina que va col·locar lindependentisme polític català a la palestra. Els quatres autors van formar part daquesta organització armada en diferents etapes, com desenes daltres persones, amb lobjectiu de dinamitzar i clarificar un moviment polític perseguit i marginat durant els anys de lanomenada Transició.

18,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Lindependentisme de combat es fonamenta en la lluita de les classes populars catalanes, i troba la seva força en la seva organització. No és una confrontació entre aparells de propaganda. És un guerra de posicions que comença en la vida quotidiana (al barri, al poble, als ajuntaments), i, a mesura que va adquirint més força, incideix en les institucions en general. És, per tant, una lluita de resistència i de mobilització. Lobjectiu és aturar la política dels aparells de lEstat i, a través de les diferents accions i mobilitzacions, anar posant les bases del país que volem.

En un moment en què sens explica, a través dun nombre creixent de mitjans de comunicació, que això de la independència és una mena de qüestió aritmètica en què només es tracta de fer unes quantes maniobres parlamentàries, convé reflexionar sobre quines són les aportacions de fons de lindependentisme combatiu i quina vigència tenen.


Terra Lliure: punt de partida (1979-1995). Una biografia autoritzada
és obra de quatre protagonistes de lexperiència clandestina que va col·locar lindependentisme polític català a la palestra. Els quatres autors van formar part daquesta organització armada en diferents etapes, com desenes daltres persones, amb lobjectiu de dinamitzar i clarificar un moviment polític perseguit i marginat durant els anys de lanomenada Transició.


No es tracta dun llibre de batalletes. Ni es tracta tampoc dun assaig polític ni dun conjunt de memòries. Terra Lliure: punt de partida (1979-1995) aporta noves informacions, moltes de desconegudes, sobre lexistència daquesta organització armada i una anàlisi dels seus errors i dels seus encerts. Però linteressant daquesta biografia política és, amb tota certesa, el fet que per primer cop sexplica des de dins la història Terra Lliure i la relació amb el moviment independentista durant totes les seves etapes.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt