CD Cris Juanico - Pedres que rallen

 

Després de quatre anys sense signar cap disc amb temes propis, CRIS JUANICO (Ja T’Ho Diré, Menaix a Truà), juntament amb uns renovats Mags de Binigall, torna a l’actualitat musical de parla catalana amb el seu nou treball “Pedres que rallen”.

6,95 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Després de quatre anys sense signar cap disc amb temes propis, CRIS JUANICO (Ja T’Ho Diré, Menaix a Truà), juntament amb uns renovats Mags de Binigall, torna a l’actualitat musical de parla catalana amb el seu nou treball “Pedres que rallen”, coeditat per RGB Suports i Aumón.

CRIS JUANICO, amb les pedres com a metàfora i com a testimoni mut del pas del temps, ens canta cançons i ens conta històries. Les pedres, matèria freda i silenciosa en el seu interior, ens transporten a altres temps i ens apropen el caliu de les vivències de les persones. Les pedres, cossos inerts però companys de viatge de moltes aventures d’infància, d’episodis d’amor, d’alegries i penes, de fred i calor, de sol i de pluja. Dia rere dia, si ens hi fixem i hi parem l’orella, sabrem que estam rodejats de “Pedres que rallen”.

L’artista menorquí, ens convida a gaudir d’un nou recull de 12 cançons, de difícil catalogació però amb un marcat esperit rocker i més d’una clucada d’ull als ritmes més populars de la música moderna –new age, rythm&blues, pop… sense perdre l’aire mediterrani que sempre han respirat les seves propostes, embolcallades en lletres plenes de referents a la seva terra, més propera ara, i de la vida mateixa, també més a tocar de tots.

“Pedres que rallen”, enregistrat als estudis Aumón de Ciutadella (Menorca), mesclat a La Casamurada de Banyeres del Penedès i masteritzat als estudis CatMastering de Manresa, esdevé una reivindicació clara del que és CRIS JUANICO en estat pur.

Cris Juanico - 'Pedres que rallen'

 1. Pedres que rallen
 2. Loca somera
 3. Mentres sa cançó cantes
 4. Fràgils Pensaments
 5. Ja no importa
 6. S’atura es temps
 7. Miques
 8. Cap a l’horitzó
 9. Ferits de lluna
 10. Sa vida que mos pega bots
 11. Tenim sa sal

Productes relacionats

 • anterior
Dalt