CD Descalces - Roba Estesa

 

Segon CD de la formació del Camp de Tarragona Roba Estesa, projecte musical que elles mateixes defineixen com a "Folk calentó", per l'escalfor que transmeten els seus temes, i que té com a objectiu l’actualització de cançons tradicionals del territori amb lletres reivindicatives i carregades de missatge que parlen de la igualtat, la revolució, l’estima, la defensa del patrimoni i les tradicions, la llibertat…

Inclou els temes:

A la muntanya ( 03:28 )
Sóc d'un poble ( 03:09 )
Fabulós Viu ( 03:15 )
Fabulós Les noies d'Olot ( 02:14 )
Fabulós Dona del carrer ( 03:38 )
Fabulós Una altra ronda ( 03:05 )
Fabulós La reina mora ( 04:21 )
Fabulós Bruixes ( 04:07 )
Les criades ( 04:14 )
Podries ( 03:47 )
Cant de batre ( 04:30 )
La pagesa ( 03:04 )

10,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Trajectòria:

Roba Estesa van nàixer el 2011 a les comarques del Camp de Tarragona, i inicialment es deien Ai, Carai! i feien cúmbia, folk, canço tradicional i cançó d'autor. D'aquí va néixer l'estil autoanomenat "folk calentó".

Aprofitant algunes incorporacions i canvis a la formació, el 2013 canvien de nomi adopten el de Roba Estesa, i es publica la primera maqueta Roba Estesa.

Durant aquests 4 anys han trepitjat molts escenaris, alguns tan importants com la Fira de Música al Carrer de Vila-Seca, el Festival Acústica de Figueres per la Semifinal del Sona9, el FesTOUR , el Festival La Flama de Sabadell o La Lali Jove a les festes de Santa Eulàlia pel festival Tradicionàrius.

La passada Diada de l'Onze de setembre van tocar al passeig de Lluís Companys davant una gran gernació concentrada per l'ANC.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt