CD Painomi - Podria ser pitjor, podria ploure

 

PAINOMI va començar després de la intuïció de quatre noies que només volien fer música.

Sota el nom d’unes postres japoneses i des de fa més de quatre anys, s’ha convertit en l’aliança del nostre grup musical. La nostra proposta definida com a pop-folk, està acompanyada de sons clàssics combinats amb ritmes de percussions, guitarres i efectes electrònics.

El nou projecte Podria ser pitjor, podria ploure és un convit a reviure vivències i emocions amb la nostra companyia. Un recull de 10 temes propis en català, que intenten ser un mirall d’experiències quotidianes, totes d’un caire desafortunat. La particularitat d’aquestes lletres és que ja siguin històries verídiques personals o històries inventades, són permeables a totes les persones.

Amb aquest projecte volem obrir una nova etapa, acomiadant amb nostàlgia un primer treball. Aquest àlbum compta amb composicions més treballades, nous sons i ritmes més propers. Aquesta vegada hem intentat que el disc sigui una única història i que totes les cançons puguin ser complementades les unes amb les altres, com si un fil conductor les unís.

9,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Ha estat gravat als estudis de Can Pardaler i Blind Records sota la producció musical de Marc Cros així com de David Rosell i Valen Nieto. Amb la nostra formació acústica habitual i diferents col·laboracions, entre elles la d’en Pere Jou (Quart Primera).

Inclou els temes:


Descalces
Veritats Que No
Pupil·la
Els Vençuts
Amb Gust a Sal
La Gàbia
Caterina
La Gran Mentida
Inventari a Dues Mans
Encara Estan Encesos

Productes relacionats

  • anterior
Dalt