Pack aniversari (edició limitada i numerada) Els Pets - Trespuntzero

 

Pack especial, d’edició limitada i numerada, que conté un cd amb 12 cançons, un pendrive amb dues cançons més en forma àudio i vídeo, llibret, póster enrotllable, xapa, pues, adhesius i una acreditació numerada.

ELS PETS han fet 30 ANYS dalt dels escenaris. I fan aquest aniversari amb molt bona salut, ja que el grup ha sabut passar aquest tempsfidels a ells mateixos i als seus inicis però sobretot reinventar-se contínuament.

Per aquest any tan especial han creat un espectacle nou: ELS PETS - TRESPUNTZERO. Es tracta d’un espectacle on la Banda de Constantí es reforça per primer cop i de manera estable per una secció de corda i vent: La Gran Orquestra Petita. Amb aquesta secció reduïda el grup vol defugir molt conscientment de lectures en clau simfònica per anar a buscar nous colors musicals que embolcallin les cançons de sempre i alguna d’oblidada.

45,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

L'èxit de públic i critica, i sobretot la satisfacció personal i col·lectiva d'un projecte que dona la volta a cançons que han marcat el camí del grup en tota la seva trajectòria i inclús en cançons de recent creació, va ser el motiu principal per portar a l'estudi aquests arranjaments i aquestes interpretacions, i posar-les a disposició de la gent més propera al grup, que l'ha anat seguint durant tots aquests anys o que s'hi ha acostat recentment, oferint-les en un format únic i exclusiu.

La direcció musical i els arranjaments han estat a càrrec de Joan Pau Chaves. El disc es va enregistrar en una primera fase a l'Auditori de Girona el dia 5 d'Octubre del 2015, per acabar-lo i mesclar-lo als Estudis 44.1, de la ma de Carles Xirgu

Inclou els temes:


Sortiràs al carrer
No n'hi ha prou amb estimar-se molt
A batzegades
Agost
Soroll
Blue tack
Com anar al cel i tornar
Dissabte
Calaixos que no obriré
Por
Feliç
El que val la pena de veritat
Parla (àudio i vídeo)
Bon dia (àudio i vídeo)

Els Pets són: Lluís Gavaldà (veus i guitarra) Joan Reig (bateria i veus) Falin Cáceres (baix)

Productes relacionats

  • anterior
Dalt