CD Aspencat - tot és ara

 

Cinquè disc dels valencians ASPENCAT "Tot és Ara". 14 cançons que combinen rock, rap, reggae, 'dubstep' o 'dancehall', acompanyades de lletres combatives. A 'Tot és ara', Aspencat compta amb la col·laboració dels bascos Esne Beltza, els sards Train To Roots, Àlex Seguí (La Gossa Sorda) i Ander (Green Valley), entre altres. El nou treball arriba després d''Essència' (2013) , 'Inèdit' (2012), 'Naixen primaveres'(2011) i 'Obri la llauna' (2009).

12,95 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

La cançó 'Música naix de la ràbia' és el primer avançament en forma de clip del grup. A la cançó es fa referència a Ovidi Montllor. Segons el grup, la cançó vol explicar tot allò que els empeny a escriure cançons: "És un crit de ràbia des de la consciència".

'Tot és ara' també inclou 'La història és nostra', amb una base instrumental signada per Martin Plan B, que parla dels fills dels 80 i 90 que han pres el protagonisme per construir un nou País Valencià, i 'S'atura el temps', molt crític amb l'espoli de la riquesa mundial.

També destaca 'Trenca els miralls', amb la rapera Mai, que és un clam a favor de la lluita feminista, o 'Sense por', que compta amb la veu d'Ander de Green Valey, que brama "ja no tenim por!".

'Escriurem mil batalles' demana fer un pas endavant per transformar la societat, i 'Vull brindar' compta amb una col·laboració d'Àlex Seguí i parla de com es pot capgirar vida quan de sobte coneixes una persona que t'obre un nou món.

Inclou els temes:

Música naix de la ràbia ( 03:55 )
Trenca els miralls ( 03:16 )
Fabulós Vull brindar ( 03:33 )
Sense por ( 03:40 )
Mantindre el foc ( 04:06 )
Fent equilibris ( 03:48 )
Som moviment ( 03:11 )
Trinxeres en la foscor ( 04:18 )
Interludi Instrumental ( 02:20 )
Seguim en peu ( 04:13 )
Alçar el vol ( 04:20 )
Escriurem mil batalles ( 03:37 )
S’atura el temps ( 03:15 )
La història és nostra ( 03:49 )

Productes relacionats

  • anterior
Dalt