CD Quartet Mèlt - Maletes

 

El QUARTET MÈLT és un grup vocal jove creat el 2012 format per quatre cantants: Ariadna Olivé, Oriol Quintana, Eloi Fort i Magalí Sare. Amb molta il·lusió emprenen un projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tota la gent que els escolta. Guanyadors, amb el suport majoritari del públic, de la tercera edició del programa televisiu d’èxit Oh Happy Day de TV3, van sorprendre per la seva gran qualitat vocal i excel·lència.

Maletes (RGB Suports, 2016) és el seu primer disc d’estudi gravat als estudis Vertigo sota la producció de Joan-Pau Chávez. Un treball que vol ser un reflex de la seva capacitat a l’hora d’interpretar diferents estils musicals vestint-los i donant-los un color i una dimensió pròpia.

El repertori del disc és molt ampli i variat. 11 cançons, algunes d’elles de les més representatives del seu pas pel programa, s’intercalen amb temes que el quartet ja interpretava des dels seus inicis. També hi destaca una cançó pròpia composada per una de les components del grup (“Madame Li” – Magalí Sare).

9,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Cançons del pop actual, cançons típiques catalanes i d’altres composicions clàssiques del cant coral es moldegen a la perfecció a través de les veus del Quartet Mèlt. Una nova manera d’acostar la música de tots els temps al públic.

Inclou els temes:


Ghostbusters
Papa, jo vull ser torero
Fix you
Ton pare no té nas
Masterpiece
Vestida de nit
Muntanyes del Canigó
I wish
Madame Li
La gallineta
Lullabye

Productes relacionats

  • anterior
Dalt