Llibre "La puta història de Catalunya de la iaia"

 

Després d’ensenyar a cuinar, ara, t’ensenyo tot el que necessites per ser un català de puta mare!


Creus que Pau Claris només és el nom d’un carrer? Que l’11 de setembre només és una cançó de Sau? Que la Mancomunitat és una associació de gent sense braços?

Però per Déu.. No creus que ha arribat l’hora de conèixer una mica millor la història d’aquest puto país!?

El llibre on la iaia t’explica com s’ha cuinat Catalunya! Amb els ingredients i el temps de cocció necessaris, la gent que hi ha posat pebrots, els episodis més picants, les escenes de sang i fetge, els xoriços més impresentables i els moments més dolços de la nostra història! -si és que n’hi ha algun!-

Tant si la història de Catalunya és la teva passió, com si el tema t’importa tres parells de collons… aquest llibre és ideal per tu.

Ah, el pròleg és del Toni Soler, el del Polònia; i un historiador tant ben parit com l’Oliver Vergés s’ha encarregat de secundar tot el que afirmo. I bueno, es clar, el meu puto nét i el Pere Mejan repeteixen, com a les receptes!

17,95 €

Immediata
 

 

"Aquests joves d'avui en dia no sabien ni cardar un ou ferrat fins que vaig escriure el llibre de les putes receptes. Sí, ara ja saben cuinar però estan tan empanats que no tenen ni puta idea d'història de Catalunya. Ni Guifré el Pilós, ni el Felip de Can Felip, ni el timbaler del Bruc, ni la mare que els va parir. Re, no en tenen ni idea! I qui els hi ha d'explicar? Au, servidora, que ja hi era quan els romans van fundar Tarraco, no et fot! Bueno, què hi farem, Catalunya em necessita. Però primer deixeu-me anar a tancar el foc, que encara se'm cremaran les llenties, cagontot!"

En aquest llibre la iaia t'explica com s'ha cuinat la història de Catalunya, els ingredients i el temps de cocció, la gent que hi ha posat pebrots, els episodis més picants, les escenes de sang i fetge, els xoriços més impresentables... En fi, la nostra història explicada des de la cuina per una mestra en dir les coses per seu nom, joder!

Editorial: La Galera
Col·lecció: BRIDGE
Gènere: Llibres d'entreteniment
Enquadernació: Rústica amb solapes
Mides: 15,0 x 21,5 cm
Idioma: Català
EAN: 9788494261749
PVP: 17,26/ 17,95€

Productes relacionats

  • anterior
Dalt