Llibre "Cremeu Barcelona!"

 

Cremeu Barcelona!, de Guillem Martí. L'apassionant novel·la que descobreix Miquel Serra i Pàmies, l'heroi inesperat que va salvar una ciutat.

En una polsosa estació d'autobusos, a Ciutat de Mèxic, en Miquel espera l'arribada de la seva dona, Teresa, que no veu des de fa deu anys, i de la seva filla, que no coneix. Mentre les espera rememora amb amargor els esdeveniments que l'han portat fins a aquest lloc.

Els seus records el porten al gener del 39, dies abans que l'exèrcit rebel entrés a Barcelona.La República agonitza i la guerra està perduda, i la ciutat és ja una ombra del que era: el que pot fuig a la frontera i el que no espera resignat la sort del vençut. En aquestes condicions arriba l'ordre del Komintern d'arrasar la ciutat, destruir les vies de comunicació i centres neuràlgics d'energia, aigua i transport, per no deixar res dempeus a l'enemic. Miquel Serra, membre del PSUC i conseller de la Generalitat és l'encarregat de dur a terme aquesta ordre de terra cremada. Però en Miquel, en aliança amb en Corbacho, un sergent madrileny veterà de l'exèrcit republicà, i jugant-se la vida, boicoteja aquests plans i salvaguarda la ciutat.

20,00 €

Immediata
 

 

Data de publicació: 04/03/2015
608 pàgines
ISBN: 978-84-664-1955-0
Codi: 10121219
Format: 15 x 23 cm.
Llom 1040
Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta
Col·lecció: Clàssica

Productes relacionats

  • anterior
Dalt