Llibre Cançoners de cançons populars tradicionals catalanes

 

Ja es pot comprar el nou llibre de Partitures de l’Arc de Sant Martí, fareu una gran inversió en felicitat i benestar, on trobareu 20 partitures adaptades per tots els públics, amb codi de colors de l’arc de Sant Martí. Així aprendreu a tocar amb  instruments 20 cançons populars i tradicionals. També teniu les 20 partitures standard que acompanyen les partitures adaptades per si sabeu llegir partitures, ideal per acompanyar l’aprenent mentres interpreta la partitura adaptada.


Ideal per mestres de música, mestres d’educació especial de música, musicoterapeutes, logopedes...

19,95 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

El llibre inclou 2 pàgines de gomets arrodonits amb la codificació de colors de l’arc de Sant Martí perquè pogueu enganxar als instruments. A la primera imatge de l’esuqerra podeu veure una imatge dels gomets, pensats per enganxar a teclats, xil.lòfons, metal.lòfons, melòdiques, teclats d’ordinador, guitarres,…i on vosaltres creieu que es puguin enganxar.

El llibre compte amb el suport audio de les 20 cançons gravades amb la veu de la Maira Espriu especialista en tallers de música per families, professora de veu, especialista en aplicar la música pel benestar i infermera. També tenim les 20 cançons només amb bases instrumentals perquè pogueu interpretar les cançons del llibre seguint les partitures.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt