Llibre Escola de Minstrers 1 - 20 peces bàsiques per a cobla de ministrers

 

Llibre Escola de Minstrers 1 - 20 peces bàsiques per a cobla de ministrers

Aquesta publicació presenta una selecció de 20 peces tradicionals que els Ministrers de l'Escola de Música d'Olot han interpretat al llarg de la seva trajectòria. La tria del repertori i la composició dels arranjaments han estan concebuts dins el marc d'una escola i, per tant, amb uns criteris pedagògics. Cada una de les veus ha estat pensada per ajudar a alumnes concrets.

Sempre buscant petits reptes que els fessin millorar tècnicament i desenvolupar-se com a intèrpret, però alhora assegurant que cada alumne es sentís integrat dins un conjunt format per estudiants d'edats i nivells diferents.

22,00 €

Immediata
 

 

Totes les peces han estan arranjades per a ser tocades amb una formació de ministrers, però també són susceptibles de ser interpretades amb altres formacions musicals. La primera veu, que sempre correspon a la melodia tradicional, està destinada al sac de gemecs i al flabiol. Precisament per aquest últim instrument també trobareu la melodia transportada amb l'objectiu de facilitar la interpretació dels flabiolaires que llegeixen en transposició. La segona veu correspon a la tarota en Do i la tercera a un instrument greu que faci la funció de baix.

També s'hi ha inclòs una veu per a la percussió arranjada per en Pere Olivé. És interessant que, en determinar l'estructura de la peça i de les repeticions, es jugui amb diferents possibilitats tímbriques i de combinació de les veus. Així doncs, es poden alternar parts interpretades per un instrument solista amb parts de tutti, es poden intercanviar les veus entre els diferents instruments, en cas de disposar d'una formació amb instruments doblats es pot tocar a divisi la primera i la segona veu, etc. Les possibilitats són moltes i és interessant anar-les experimentant totes. D'aquesta manera els arranjaments s'aniran desenvolupant i podreu participar en el resultat final del procés creatiu.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt