Llibre-CD "Estellés, de mà en mà"

 

Llibre-CD Estellés, de mà en mà, de Francesc Anyó i Borja Penalba

Us proposem un viatge per l’apassionat i apassionant univers estellesià. Un univers concret i precís, dolç, amarg, alegre, tràgic, divertit, dramàtic, sorneguer, culte, malparlat… Estellés, entre paraules tendres i paraules obscenes, acarona, colpeix, grata, arrapa… Estellés ens conta històries comptant les síl·labes, sense comptar-les, cantant cançons… Estellés s’estima molt la vida i se l’estima amb el seu nom petit sempre en minúscula.

L’antologia, formada per vuitanta-sis poemes, està organitzada d’una manera bastant atípica, ja que l’excusa no és una altra sinó la pròpia arma d’Anyó i Penalba, el so, en forma de veu i en forma de música. Han dividit i han agrupat la selecció dels poemes a través de sis expressions sonores: silencis, sospirs, gemecs, sorolls, crits i cantats. Així, hi podem trobar versos que parlen de la mort i la repressió, altres que evoquen records i imatges, uns tercers que ens parlen dels plaers, també els que ho fan sobre la quotidianitat i sobre el combat i l’esperança, i l’antologia es tanca amb els poemes que es conceberen com a o es convertiren en cançons.

14,90 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

Preu: 14,90 €
ISBN: 978-84-15896-34-0
Autor: Francesc Anyó i Borja Penalba
Nombre de Pàgines 144
Enquadernació Rústica
Data primera edició Abril de 2014
Altura 20.00 cm
Amplada 13.00 cm

El retrat que l’antologia fa del poeta és el d’un home senzill, humil, que es definix com un entre tants. Un individu enamorat dels petits plaers que ens atorga la vida, un ésser vital que no s’oblida mai de la mort, la seua presència fa que tot tinga més valor. Un cronista del seu temps, un temps que no és més que una llarga quaresma. Un narrador d’històries en forma de vers que acaba dibuixant-nos en els llavis un somriure agredolç.

Manel Alonso

Combina una antologia de poemes amb la gravació d’un espectacle que integra música, cançons i recitacions executades pel guitarrista i cantant Borja Penalba i l’actor Francesc Anyó, que és l’espectacle més encertat i que ha tingut més fortuna dels que s’han produït fins ara.

Francesc Calafat

Productes relacionats

  • anterior
Dalt