Llibre El tresor d'en Lucio

 

Més que un amant de belles teories, Lucio Urtubia és un home d’acció. A causa de la seva activitat clandestina en pro de grups d'anarquistes internacionals, i degut a les seves accions, és considerat com una mena de Robin Hood. Encara, a dia d'avui, segueix participant en la difusió de les idees anarquistes.

19,00 €

Immediata
 

 

La seva vida ha estat una lluita constant i, en contra del que es pensen alguns, aquest és el patrimoni que ens deixa, el tresor d’en Lucio. En Belatz hi ha parlat llargament sobre les anècdotes que ha explicat tantes vegades, per poder reflectir amb precisió en imatges les accions, els llocs, les persones, els succeïts i les atmosferes.

Així, doncs, convertit en el seu biògraf oficial, l’il·lustrador pamplonès ens explica, per primer cop en català, les aventures que coneixíem i també altres anècdotes que no coneixíem: la infantesa a Cascante, les primeres expropiacions de bancs, els tripijocs per despistar la policia, històries de família, la
negociació amb Citibank, les travesses de frontera... En aquestes pàgines plenes d’acció, en Lucio ens ho explica tot, o gairebé tot. I és que, com diu aquest anarquista indomable, «el revolucionari que no fa res no és res més que un capellà»

Productes relacionats

  • anterior
Dalt