Llibre-CD Tribut de sorra i fulles a Miquel Martí i Pol

 

TRIBUT DE SORRA I FULLES a Miquel Martí i Pol

Amb pròleg de Lluís Llach. Tribut de Sorra i Fulles és un humil homenatge a un dels grans poetes catalans del segle XX.

En aquest llibre hi trobareu un recull de catorze poemes de Miquel Martí i Pol musicats per diferents grups i músics exclusivament per aquest Tribut a més de fotografies realitzades per l’Àlex Carmona durant les gravacions de cada cançó.

Aquest llibre-cd vol apropar-te al dia a dia de la gravació d’estudi i a la poesia de Miquel Martí i Pol, tot mostrant-te la musicalitat que han sabut trobar dins seu cada un dels grups: Avel·lina - L’Hi - Strombers - Santi Careta i Rosa Cadafalch - Dept. - Mokodude i Josep Guardiola - Projecte Bu - Toni Xuclà i Àlex Carmona - Jordi Montañez - Francesc Ribera ‘Titot’ - Miquel Coll i Jesús Cifuentes - Xerramequ - Sanjosex - Rosa-Luxemburg

15,50 €

Immediata
 

 

Sobre l'autor:

Àlex Carmona. Fotògraf especialitzat en concerts des de l'any 2007. Ha treballat amb grups com Brams, Dept., Txarango, Gossos, Sopa de Cabara, Els Catarres, entre molts d'altres. Han sortit fotos seves en més de 25 discos publicats i en tota la premsa escrita de Catalunya. L'any 2011 va publicar el seu primer llibre, Tribut de Sorra i Fulles a Miquel Martí i Pol.
Pàgina web: www.alexcarmona.com

isbn: 978-84-9979-064-0
autor: Àlex Carmona
nombre de pàgines: 128 + cd
format: 22 x 22 cm
pes: 532 g
enquadernació: rústica amb solapes
any de la publicació: 2011

Productes relacionats

  • anterior
Dalt