La Fallera Calavera 2 - AMPLIACIÓ del Joc de taula La Fallera Calavera

 

El que molts seguidors del joc "La Fallera Calavera" estaven demanant: una expansió de la baralla original, creada pel mateix autor -Enric Aguilar- i amb les fantàstiques il·lustracions d'Esther Mendez. Esta proposta -que es vendrà per separat- inclou 50 noves cartes que s'han d'afegir al joc primigeni. "La Fallera Calavera 2" no es pot jugar sense el paquet inicial de cartes. En conjunt, la nova baralla constarà de més de 150 cartes, provocant que cada partida siga totalment diferent a l'anterior.


Nous i polèmics ingredients
Igual que en el joc original, en "La Fallera Calavera 2" els jugadors hauran de trobar cinc ingredients per preparar una paella que calme la ira de La Fallera Calavera. No obstant això, els nous ingredients podrien no agradar a la zombi i causar-li un cabreig monumental. Tant la gamba de Dénia, com la clòtxina espia proporcionen avantatges als jugadors, però poden ser rebutjats per La Fallera si no està de bon humor, ja que el marisc no s'inclou en la recepta de la "paella valenciana tradicional". El xoriç, en canvi, sempre serà rebutjat per la morta. Cap jugador amb el xoriç en el seu mostrador podrà guanyar la partida i se n'haurà de desfer com puga!

13,95 €

Immediata
 

 


Moneda d'humor
Les 50 noves cartes no són l'única novetat de "La Fallera Calavera 2". L'ampliació inclou un nou element jugable: la moneda d'humor. Esta moneda, que consta d'una cara amb una fallera contenta i una altra amb una fallera enfadada, servirà per determinar l'humor de la morta protagonista en moments clau del joc. Si li oferim una paella amb marisc, per exemple, ens arriscarem a que La Fallera Calavera la rebutge cabrejada. A més, algunes altres cartes -tresors o cartes de batalla- implicaran també el llançament d'esta moneda per determinar els seus efectes finals.

Noves cartes. Més estratègia
Amb una macrobaralla de més de 150 cartes, les partides de La Fallera Calavera seran molt més variades. Com que hi ha tantíssimes cartes diferents, és possible que molts elements no apareguen en una partida concreta. Així, cada vegada que els jugadors s'enfronten a la baralla, el joc ofereix una experiència molt diferent. S'ha acabat això de rematar sempre la partida amb la Batalla d'Almansa!


"La Fallera Calavera 2" està enfocada a jugadors que ja coneixen les cartes i les estratègies originals. Per això introdueix elements que permeten prendre més decisions i que redueixen el factor d'atzar, tot i la inclusió de la moneda. Per exemple, la carta del mercat central o la de la quarantamaula donen l'opció als jugadors de triar les cartes que els interessen, reduint el pes de la sort. A més, esta ampliació elimina la possibilitat que les partides s'allarguen en excés, gràcies a una baralla més equilibrada i a la inclusió de la fideuà de l'apocalipsi.

Què passa si no tinc el joc original?

"La Fallera Calavera 2" és una expansió de "La Fallera Calavera" i, per tant, no es pot jugar sense les 102 cartes del joc original. L'expansió s'adquireix per separat i de moment no oferim cap caixa que continga tot el joc sencer. Pots adquirir "La Fallera Calavera" (el joc primigeni) clicant aquí.

L’autor

L’autor del joc és Enric Aguilar Almodóvar, nascut a Dénia el 1985. Llicenciat en Comunicació Audiovisual a Barcelona, és jugador habitual de videojocs i jocs de taula. La idea va sorgir arrel d’un breu curtmetratge creat al 2007 en què es contava la història de La Fallera Calavera. A partir d’eixe personatge va decidir ampliar el catàleg de zombis fins arribar a tot el folklore i la cultura popular valenciana, inspirant-se parcialment en l’obra del cineasta Tim Burton.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt