Joc París

 

Il·lumina els carrers de París i gaudeix de la màgia de la ciutat amb aquest joc de taula per a 2 jugadors. Paris, La Cité de la Lumière, on l'estratègia i el glamour passegen agafats de la mà.

24,95 €

Immediata
 

 

Paris és un joc que es desenvolupa a finals de segle XIX a París durant l'Exposició Universal de 1889, o fira mundial, quan l'electricitat pública era un tema candent. L'electricitat es va estendre per tota la ciutat, creant bonics carrers nocturns parisencs i encunyant el sobrenom de París "La Cité de la Lumière", la ciutat de les llums.


Els transeünts admiren més els edificis més ben il·luminats. A la primera fase, els jugadors poden col·locar fitxes o augmentar la seva reserva d'edificis. Les fitxes de llambordes es divideixen en 4 espais aleatoris (el seu color, el color dels seus oponents, un fanal o un espai de colors barrejats on qualsevol dels jugadors pot construir).

Després, en la segona fase, els jugadors construeixen sobre el seu color o els espais mixtes, en un esforç per col·locar els seus edificis el més a prop possible de la major quantitat de fanals. Més fanals sol·liciten més adoració i punts. El jugador amb els millors edificis il·luminats robarà els cors dels vianants parisencs i guanyarà el joc.

Elements del joc:

- 18 Llosetes de Llambordes

- 12 Peces d'Edificis

- 14 Xemeneies (7 de cada color)

- 8 Fitxes d'Acció (4 de cada color)

- 12 Postals d'Acció

- Reglament

Productes relacionats

  • anterior
Dalt