Joc Calçotada Wars

 

Calçotada Wars és un joc ràpid on guanya qui menja més calçots. Es proposa de fer un concurs que s’acaba desencadenant en una batalla per cruspir-se’ls abans que ningú. Així que vés en compte no et fotin! Roba cartes a l’adversari, cuina calçots i menja-te’ls abans que s’acabin els ingredients. Sempre s’ha dit que amb el menjar no s’hi juga, però aquesta n’és l’excepció.

17,95 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

De 2 a 6 jugadors amb partides de 20-45 minuts.

Consisteix en crear sèries de calçots, començant per la llenya, que com més gran sigui millor. Es segueix amb el foc fins a aconseguir una graella, calçots i salsa. Si mantens el valor alt fins al final, t'haurà sortit rodó. Si vas baixar el valor perquè no t'arribava la carta ideal, no està malament tampoc, perquè pots guanyar també si tanques moltes sèries. El valor de l'última carta és el que importa, perquè el secret està en la salsa.

Recorda: tan important és engolir calçots molt ràpid, com que siguin valors alts!

Per aconseguir cartes pots robar de la pila i de la mà dels altres jugadors. Sabràs que ingredients tenen però no amb quins valors. Arrisca't a robar la que et pot ajudar, però no et creis massa enemics o ho acabaràs pagant.

Cartes com el porró i les pinces (cartes d'atac) deixaran fora de combat un torn qui la rebi o rescataran una carta de sobre la taula. Sempre podràs defensar-te amb un bon pa amb tomàquet o un davantal (cartes de defensa).

El joc conté un total de 110 cartes que inclouen cartes d'ingredients i cartes d'acció.

TemàticaCalçotada

Productes relacionats

  • anterior
Dalt