Joc Winter

 

Com cada hivern, el llac s'ha transformat en gel. No durarà gaire temps, així que cal treure partit del fred com més aviat millor i aconseguir dominar les parts gelades abans que el desglaç ho faci malbé. Escull sàviament les zones clau i controla-les abans que el teu rival per aconseguir la victòria. Demostra que el fred a tu mai no et va molestar.

10,00 €

Immediata
 

 

Joc Winter


A Winter dos jugadors competiran per ser el jugador amb més fitxes del color al final de la partida. Les partides es divideixen en dues fases. A la primera, la fase de congelació, els jugadors crearan el llac gelat de forma conjunta mitjançant les seves cartes de flocs de neu. També aniran bloquejant les zones on aconsegueixin fer coincidir quatre flocs de neu del seu color amb les seves fitxes. A la segona fase, la de desglaç, hauran de desfer el llac movent i retirant les cartes de flocs de neu i les fitxes de cada jugador. Finalment, el jugador amb més fitxes al tauler de joc, serà el guanyador de Winter.

Winter és un joc abstracte de 2 jugadors a partir de 8 anys. Les partides duren 10 minuts molt intensos on les decisions ho són tot. Winter pertany a la nostra línia Devir Pocket, jocs de petit format i reglament senzill que us ofereixen milers de partides, ideals per jugar en qualsevol situació.

Winter ha estat el guanyador del Cardboard Edison Award 2021. Es tracta del primer joc de la sèrie 4 Seasons, que seguirà endavant amb els títols Autumn, Summer i Spring. Tots els jocs oferiran partides intenses per a dos jugadors i un art evocador. Els germans María i Enrique Blasco signen aquesta sèrie de 4 jocs de petit format que promet experiències divertides i interessants per a 2 jugadors.

Jugadors: 2 jugadors
Temps de joc: 10 min.
Edat recomanada: A partir de 8 anys
Idiomes:  Català, espanyol, portugués, italià i anglès.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt