Llibre Cops de gent

 

Des de sempre, els carrers de la ciutat han estat escenari de manifestacions, ja fossin de protesta o dalegria. Reivindicacions, bullangues, revoltes i celebracions coincideixen en una cosa: és al carrer on la vida es fa col·lectiva, on deixem el nostre caràcter individual per assumir una expressió comuna, la suma de veus que fa, de veritat, la força.


Aquest llibre recupera les imatges de 41 manifestacions que shan succeït en el transcurs del segle XX a Barcelona: des de la vagues revolucionàries de començament de segle fins a la manifestació de rebuig per la guerra dIraq, passant per la celebració dels campionats guanyats pel Barça o la multitudinària reclamació de lEstatut lany 1979.


Les fotografies tenen el mèrit de restituir el protagonisme a les per

12,00 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

COPS DE GENT
Crònica gràfica de les manifestacions a Barcelona (1890-2003)

Autors: Roger Adam, Andrés Antebi i Pablo González
Pròleg: Manuel Delgado, Gerard Horta i Nadja Monnet

Fotografies: més de 300 fotografies de fonts diverses*

Pàgs: 288
Format: 22 x 26 cm
Enquadernació: tapa dura
ISBN: 84-8330-352-3
EAN: 9788483303528

*Fotògrafs: Frederic Ballell, Lluís Girau Iglesias, J. Domínguez, Josep Brangulí, Gabriel Casas, J.M. Sagarra, Joaquim Brangulí, Xavier Brangulí, Pérez de Rozas, Colita, SE-GRÀ, Joan Panisello, José María Alguersuari, Josep Puig, Paco Elvira, Manel Armengol, Agustí Carbonell, J. M., Jordi Soteras, Pepe Encinas, Lluís Salom, Pilar Aymerich, Tejederas, Albert Ramis, Robert Ramos, Kim Manresa, Joan Sánchez, Joan Cortadellas, Ricard Cugat, Pere Virgili, David Airob, Pasqual Gorriz, Oriana Eliçabe, Patricia Esteve, Ferran Nadeu, José Manuel Colón, Lourdes Segade, Andreu Blanchar i Guillem Valle.

Productes relacionats

  • anterior
Dalt