Llibre Dones invisibles

 

50 retrats de dones que han canviat la història sense que la història ho reconegui

¿Com és que només ens han explicat el 50 % de la història?

La història convencional ens diu que, en el transcurs dels segles, no hi va haver dones rellevants: ni científiques, ni artistes, ni inventores, ni filòsofes, ni polítiques... i que les escassíssimes excepcions simplement o bé eren esposes de grans homes (perquè ja se sap que rere un gran home sempre hi ha una gran dona), o bé eren dones malicioses, falses, intrigants o deslleials, com la perversa Lívia que molts vam conèixer a través de la sèrie «Jo, Claudi», o la infame comtessa Báthory, de qui la llegenda diu que es banyava en la sang dinnocents per conservar la bellesa.

Però en aque

19,50 €

No disponible

En aquests moments s'ha exhaurit l'estoc d'aquest producte.

Si vols ser el primer a conèixer quan en tornem a tenir, si us plau, escriu el teu correu al camp de baix.

 

 

DONES INVISIBLES
50 retrats de dones que han canviat la història sense que la història ho reconegui

Col·lecció: Carta blanca, 17
Pàgs: 240
Format: 15,5 x 23,5 cm
Enquadernació: rústica amb solapes

Maria Lluïsa Latorre Casellas va néixer a lEsquirol el 28 de febrer de 1961, si bé als cinc anys va anar a viure a Vic amb la seva família. Als divuit va iniciar els estudis de medicina a Reus i els va acabar lany 1985. Del 1979 al 1989 va ser teclista del grup de rock Duble Buble. El 2006 va publicar la seva primera novel·la, Els peons de lassassí, una història dintriga que té lloc entre Nova York i Barcelona. La vida duna guaridora en el context
de la cacera de bruixes és el tema central de la segona novel·la, De Susqueda a Tübingen. Diari duna metgessa, publicada el juny del 2010. Actualment resideix a Tordera, on exerceix de metgessa al Centre dAtenció Primària des de fa 16 anys. Dones invisibles va néixer el 2009 en forma darticles sobre dones destacades però poc o gens conegudes, que lautora enviava als seus contactes a través del correu electrònic.

TemàticaFeminisme

Productes relacionats

  • anterior
Dalt